Jobb, mini-pc og blogganbefalinge.

Ja , eg ligg enda i senga å vente på at eg skal suse på jobb egentlig. Sku ønske eg bare kunne sove i senga min resten av dagen, føle virkelig for det enkelte daga. Men, neida må væll på jobb for å få penga som eg kan bruke fritt og vilt. Haha! Eg like meg jo egentlig på jobb, så koffer da klage på at eg ikke vil på jobb? Jo, den enkle grunnen e væll at eg se slapp og ikke har energi. Sulten e eg åsså, men har liksom ikke nokka god mat her hjemme. Så får spise middag på jobb etterkvert.

Vet liksom ikke ka slags bilda man skal legge inn her, dagen outfit går liksom ikke. Da vil det bli samme bildet kver dag, av meg i min jobbantrekk. En rød kjedelig jakka og en svart bukse. Hærlig. Av og til sku eg ønske eg kunne jobbe på en klesbutikk eller nokka. Da kunne eg ha brukt alle klærne eg har her hjemme. E sjeldent eg får bruke dem. Eller at eg kunne gå på skole. Samme greia der liksom. Da kan eg bruke ka som helst. Dokker har væll ikke glemt kor eg jobbe?

metrolekelandlogo199778a


www.metrolekeland.no 
Ta med deg et snilt barn og kom en tur innom her i Tromsø. E kjempe gøy både for store og små å leke der. Konstruksjonene der er laget for voksne også. Dette er det nye lekeland. Før heta det Hoppeloppeland. Men vi fikk nye eiera.

Mange har kommen med forslag til tema om ting eg kan skrive om på bloggen min. Ja, skal vi se, eg trur kanskje det kommer nokka interresange tema etterkvert. Må bare få litt inspirasjon fra her og der så skal vi se ka eg kan klare å fikse etterkvert. Men kan ikke love nokka som helst. Kanskje det bare blir de innleggan mine der eg skriv litt avkvert. Man får se. Har jo veldig løst at bloggen min skal bli lest av mange. Og at den blir kommentert. Bloggen e for meg nokka å gjøre når eg sitt hjemme aleina. Orke ikke styre med bloggen når kjæresten e her. Trives å sitte her aleina ja.

I går så lovde kjæresten min meg å betale resten på en mini-pc om eg klare å holde meg godtefri i 1 år. Eg like den ideen. Men saken e at vi kjøpe pcn no snart, å da MÅ eg klare å holde meg godtefri. Trur ikke det skal bli nokka problem egentlig. Får jo lov å spise litt en lørdag kver måned. Og det passe meg fint. Men har dokker nokka råd mot å bli kvitt søtsuget når det blir som værst?

l119039

Der e den pcn eg virkelig har løst på <3 Rosa <3

Men no skal eg avslutte den her blogginnlegget mitt. Skal kjike og kommentere litt på andre sine blogga.

Har dokker nokka erfaringe med mini-pc?
Har du en blogg å anbefale å lese?
Kor du jobbe?

17 kommentarer

Cecilie

13.01.2009 kl.13:55

Hei :) ja! det smaker så utrolig godt! uff, jeg skjønner hva du mener når det gjelder jobb antrekk! jeg jobbet på matbutikk før. Gikk i grå triste klær med store bukser.Nå jobber jeg heldigvis som servitør. Å kan gå i noe som er litt *penere* kan man jo si.Jeg syntes klær har mye å si i jobbsammenheng! Har du tenkt til å bytte jobb ettervært? :)Kisses

Mad <3

13.01.2009 kl.13:59

Tusen takk for det=)Hvis du ikke kan spise godteri, men har lyst på sukker, så kan du jo spise tørket frukt? Det er vel ikke godteri;)

Ralj

13.01.2009 kl.13:59

har godtefritt år æ å.. Anbefale dæ å lag dæ fruktsalat, d hjelpe!!:)

Camilla - mamma til E&E <3

13.01.2009 kl.14:04

Cecilie: Har bare jobbet i denne jobben i to, snart tre måneder. Trives veldig godt der, bortsett fra klærne :/ Men men , vil jo bruke de klærne jeg har i skapet. Er så mye klær der:p får nesten aldri brukt dem. Mad: Tørket frukt er ikke godteri, jeg spiser mye nøtter da. Hjelper også på det :) Ralj: Det som er så dumt at de fleste fruktene jeg liker er jeg allergisk mot. Så blir mest druer det går i. Og syns ikke melonen er noe god nå i vinter :/

Janne

13.01.2009 kl.14:11

Ååh, den pc'n har jeg også skikklig lyst på! :D

Ralj

13.01.2009 kl.14:11

Aha, det er litt kjipt da.. Hm, ta en god kopp te eller kakao når søtsuget blir for stort da? Eller brødskive med sjokopålegg?;P

Cecilie

13.01.2009 kl.14:12

SV: Takk :)Syntes du har en utrolig fin header jeg da! jeg har akkurat fått ny header. Jeg er ikke helt fornøyd med den. Alt som er gjort med den er skriften.... Har du fått hjelp med din? :)Det er kjedelig å sitte fast i jobben enn å få brukt di fine klærne man vil bruke :)Prøv å avtal med venner og gå på cafe etter jobben å sånn :) Klær er for å brukes til de slites ut! :)

Camilla - mamma til E&E <3

13.01.2009 kl.14:15

Janne : Ja, den pcn blir nokk min om en liten stund, håper jeg <3Ralj: Nåå ,får se : ) har ikke hadd så stort søtsug at det gjør nokka :) Cecilie: Japp, det var en venninne som har laget den, og sporte om jeg ville ha ny header. Sporte henne ikke om hun ville lage , jeg bare finn den :) Hehe! Du kan jo prøve å få noen til å lage header til deg :)

Joda, må jo finne ut noe om de klærne, har SÅ mye, og mere blir det :D

Ralj

13.01.2009 kl.14:21

hehe, det går garantert my letter enj du trur! D jør d ihvertfall t mæ:)

Linn-Marion

13.01.2009 kl.14:34

Gjøvik ja;) Jeg synes det er ganske fint der:)Mini-pc er noe skit. Alle jeg kjenner som har det/har hatt det, har plagdes masse. Jeg er enig i at de er søte, men de henger seg opp hele tiden, kobler seg ikke til internett, osv. Så be careful!:)

Camilla - mamma til E&E <3

13.01.2009 kl.21:23

Hehe ,har nokk bestilt meg en mini-pc i akkurat det minuttet jeg skriver til deg nå :) Så kan nokk ikke angre ^^

Camilla - mamma til E&E <3

13.01.2009 kl.21:23

Hehe ,har nokk bestilt meg en mini-pc i akkurat det minuttet jeg skriver til deg nå :) Så kan nokk ikke angre ^^

Camilla - mamma til E&E <3

13.01.2009 kl.21:24

Hehe ,har nokk bestilt en mini pc jeg nå :) for sånn der 3 minutter siden ;D

Renate :)

13.01.2009 kl.23:34

Æ jobbe på en sånn funky plass! Trur æ har sett dæ der et par gang..

CharlotteVatne

13.01.2009 kl.23:56

Eg skulle kjøpe meg en sånn pc, men det blei en liten packard bell i stedet :p

Camilla - mamma til E&E <3

14.01.2009 kl.18:49

Renate : Japp , trur eg har sedd deg å der ;) Jobbe jo ilag t helga ..Charlotte: hehe,

den pcn blei bestilt i går :p

idaper

14.01.2009 kl.22:06

Åjåj :O Har store problema m å hold m godterfri en dag!!!!:OMen no som sydenturen e bestilt må man væl gjør litt før ikke å se ut som en stranda kval....e flaut nokk å vær likbleik :D xD

Skriv en ny kommentar

hits