Skal prøve å skive et innlegg med den ny pcn ... <3

Dokker hørte riktig .. eg skal prøve . . og jaaa eg har fådd den rosa pcn min <3 Alt e så uvant med den , så det her kan jo ta litt tid, og kan ikke love dokker at alt blir bra, for eg e enda ikke helt klar t å skrive på den her pcn, uvant  når det e så lite. Så det kan bli mange skrivefeil, dont blame me ;) Har ikke fådd prøvd pcn så mye sia eg ikke har så nett tilgang her hjemme i hybelen.

Har lånt meg bil hele helga, så e storfornøyd. Når eg satt meg inn i bilen hadde eg glemt kor deilig det va å kjøre. Har ikke kjørt på mange måna. Ikke det at eg savne Opeln min. Men eg savne å ha en bil. Savne det å kunne komme meg kor som helst når eg vil det. Så blir væll å invistere i bil i fremste framtid. Kanskje til og med automat gir, det har den bilen eg har ihelga, å eg stortrives egentlig med det. Sia eg e utrulig dårlig på bakkestart å sånne greier. Men tingen me den her bilen e at det e nokka galt med reversen på den, så man kan ikke rygge. Så må tenkte meg om hele tia når eg skal parkere å sånn.

Idag blir det lekeland med Hege, Johanne og Henrik. Blir kjempe kos det da. Like de ungan kjempe godt. Oi, må no ikke glemme at kjæresten skal være med han å. Han e jo sååå stor fan av lekeland. Trur eg :p

Har ikke helt bestemt meg ka eg skal gjøre i kveld. Om det blir drikking eller om det blir kjøring. Må først høre fra Ira om ho enda skal drikke. Håpe eg får svar i løpet av dagen ang det. :) Hadde vært gøy å gå ut på byen lamme ho for engangs skyld. Eg vet ikke om det har skjedd enda.Savne den tia eg og Ira hadde ilag dens sommeren for snart 2 år sia. <3

Blir ikke så mange bilda på det her innlegget sia alle bildan mine ligg på pcn til Vegard, å han e treg å logge seg på msn å sende dem over til meg :/ Snufs. Men eg e no enda glad  i han for det <3

Ka gjør dokker i helga?

5 kommentarer

Linn Kristin

24.01.2009 kl.10:46

Så utrolig søt blogg du har :) Det er konkurranser på bloggen min. :) Premier: Flatskjerm, Apple pc , IPHONE 3G, 2 billetter til New York, sex and the city pakken og mye mer.Det er helt gratis å melde seg på konkurransene !:)

Linn-Marion

24.01.2009 kl.13:15

Åh, deilig med ny pc kan æ tenke mæ? Og, ja, bil ja. Æ e HELDIGVIS så heldig at æ og samboern har bil, puh! Vess ikkje, hadde æ sikkert grodd fast:)I helga skal æ bare slappe av, og pakke ut, kom hjem fra Toten i går:)GOD HELG=)

veronika

24.01.2009 kl.22:38

Er det en rosa Acer du har fått?Jeg har blå, for de hadde ikke rosa når jeg kjøpte min! JEG VIL OGSÅ HA ROSA!!Sv: Jeg har blitt sykmeldt på grunn av medisinen jeg tar akkurat nå. Blir så utrolig trøtt og sliten, sånn at jeg helst vil sove hele dagen.

Camilla

25.01.2009 kl.14:41

kykeliky: Ja , er deilig med ny pc. Slipper jeg bruke kjæresten sin.Veronika : Japp, har en rosa acer <3

isabelan

26.01.2009 kl.05:09

det e så jævli deili me mini pc... men æ vil å ha rosa pc. =(

Skriv en ny kommentar

hits