Ambulanse. Valdtekstman :p

Eg lure virkelig på ka som skjer no. I mårrest da Vegard dro på jobb så hørte eg ambulansa og poiti i en halvtime. Ka i alle daga som egentlig skjer. E litt redd no ja. Kunne ikke lese nokka på www.nordlys.no heller. Litt skremmanes. Så no hørte eg enda mer uling og det e garantert blålys åsså. Har folk bare uvanlig mye uflaks i dag? Å blir sendt til UNN med ambulanse. Kan jo forsåvidt tru det har vært en kræsj eller nokka. For e ganske glatt ute på veien. Men skal ikke sitte her å spekulere i ka som e skjedd egentlig. Syns bare det e ekkelt å høre ambulanse å greier rett nedfor her eg bor. Man begynne jo å tenke om det har skjedd nokka med noen du e glad i.

osloakershusvwambulanseinnewcolors200704Var å leste på ragga sin blogg i stad http://ragnhildnilsen.blogg.no, der hadde hun lagt ut en sang. Alle som inte dansar er valdtektsman. Og kom på at eg har en go del minner og fester på den sangen. Bodde på Stakkevollveien lamme tre andre jenter i fjor. Og den sangen ble plutselig spilt på en fest hos oss. Så etter det ble den spelt på hver en fest. Var liksom vår sang på en måte. Har/hadde en film av noen gutter fra Kongsbakken som danser til denne sangen i bar overkropp, Men sangen fikk oss alltid til å danse, for hvem vil væll være en voldtekstmann? ;p

http://www.youtube.com/watch?v=yexeBCx7oow , her er vertfall videoen. Eg finn ikke ut korda man legg ut videoen på bloggen min. Så om noen kan hjelpe meg med det så hadde det vært fint :)

Dagen i dag. Tja ka kan eg si, eg har logge i senga og sløva. Skal snart sette på en film. Har lasta ned Fucking Åmål. Fant ut det e så lenge sia eg har sedd den at det va på tide å se den på nytt igjen. Vegard driv å laste ned masse filma til meg. Masse Disney filma å greier. Glede meg til å se dem. Da eg va liten brukte eg bare å se Disney filma lamme Anikken, savne da eg og Anikken va små og brukte å besøke kverandre kver dag. Huske spesielt Løvenes Konge, vi brukte å leke at vi va de løveungan i filme. Eg trur eg bestandig ville være Nala. Hihi. Av og til skulle eg ønske eg va en liten jente igjen. 

1059889795fuckingamal


Vil åsså til slutt nevne den lille gusønn min Joakim Mathias Hætta som eg e så stolt av, å eg glede meg til å være gudmor til den her lille poiken. Han e verdens fineste lille gutt. Så har han verdens bæste mamma, Ane Cecilie. Må aldri glemme den jenta her. Min bestevenninne. Vet ikke ka eg skulle gjort uten deg jenta min. Eg ville gådd gjennom ild og vann for dokker toan. Bestandig. Dokker e ALT for meg, det skal dokker vite.

n59484155724894019513

No skal eg legge meg til rette i senga å se på film. Snakkes kanskje i kveld folkens :)


6 kommentarer

I am Sherlock, Who are you?

29.01.2009 kl.12:55

Hmm, det skjer virkelig mye rart i tromsø for tiden.

Karianne Lopez

29.01.2009 kl.17:42

sv: Takk du:) Akkruat det der er ikke det beste jeg har tegnet da.. hehe!

Charlotte

29.01.2009 kl.18:48

Fucking Åmål e en utruli søt film. ELSK!Du nevnte meg på lista :D takke takk :)Men du har så rett. Sånne bloggera som ikke kommentere på nokka du skriv, men bare annonnsere for sin egen blogg e til å spy av altså!!Eg like også June Sundet, ho e utruli søt.Så les eg Tove Veronica, men bloggen hennes blei på et eller anna vis sletta.Det e ikke alltid lett med inspirasjon.Når eg plutselig tenke at nokka irritere meg, eller gjør meg glad, ja da skriv eg om det. Men ellers så blir eg en av de overfladiske-bloggeran med outfits og sånnt :pEg må jo ta sol, e så forbanna bleik for tia at mamma spurte om eg va syk.Men kanskje eg skal prøve sjølbruner i stedet :p

Camilla - mamma til E&E <3

29.01.2009 kl.19:37

Japp , det e en søt film, tar bare litt tid med meg å se den ferdig :p Skal se resten i mårra, sia eg har enda en fridag eg ikke vet ka eg skal bruke på :/Hehe, ingen problem :) Har bare noen få blogga eg les, så må jo nevne dem. Nei , de bloggeran e ikke nokka altså. .E så irriteranes at dem trur dem kan bli stor med å bare reklamere for bloggen sin.E sjeldent eg legg ut outfit sia eg nesten bare går i jobbklærne eller sløveklærne mine :p Rekk jo aldri å fikse meg og pynte meg:/Sku åsså tadd sol om eg hadde hadd råd til det. Litt for lite penga for tida :/ Ganske synd. Men skal prøve selvbruning om eg finn en som e bra, må høre litt rundt om kordan som e bra :)

ragga

29.01.2009 kl.22:43

du må kopiere emedkoden fra youtube, og putte den inn hvor man redigerer html kodene oppe under "HTML" knappen på verktøyslinja :)

Benedikte Amanda

30.01.2009 kl.11:15

Så utrolig søt gusønn du hadde! :D

Skriv en ny kommentar

hits