ENKELTE GJØR ALT FOR Å ØDELEGGE


img462b7210d9b13Stemmer det folkens. Enkelte eie ikke samvittighet. Enkelte gjør ALT for å ødelegge. Og da snakke eg om ei spesiell kjerring som e virkelig ute etter å ødelegge for meg og Vegard. Helt sykt ka ho kan finne på å si om han bare for at eg skal bli sint og ikke stole på han lengere.

Og i tillegg så gjør ho så eg føle meg utrulig dåårlig. Føle dårlig om meg sjøl. Ikke nokk om at eg e veldig følsom på det området med min personlighet og utseende fra min barndom på skolen. Japp, blei nokka mobba ligg ang det. Både av enkelte klassekamerater og andre. Så skal til og med no en jente som  ALDRI har møtt eller sedd meg (forutenom bilde på nettby) komme å kaste masse shit om mitt utseende til kjæresten min. Koffer skal han liksom bry seg om ka HO mene om mitt utseende? Han like jo meg på kordan eg e og kordan eg ser ut. Trur nokk ikke ho kan innvirke han på den måten. Eg slenge ikke tilbake nokka drit om hennes utseende, e ikke min ting å gjøre sånn. Fordi eg nemlig vet kordan eg sjøl føle meg når sånn skjer.

Ho klare åsså å utrette å si at ho har fådd masse "dirty" bilda av kjæresten min, og at dem bruke å ha telefonsamtala igjen. Haha, der e ho så busted, for sia eg og Vegard blei lag så har ikke Vegard hadd en telefon som han kan motta og sende mms med. Så d må no i såfall være gamle bilda ho har som han sir sjøl, og ja eg velge og tru på han. For eg e så glad i den gutten, og eg stole på han.

Å drive å ringe og sende melding til han om at ho skal "avsløre" dem to ilag til meg, ja det nøtte nokk heller ikke. Koffer skulle d være sant når han velge å vise meg de meldingen ho sende til han? Yess, sir. Haha.

Velge å ikke nevne nokka navn i det her innlegget pga hennes egen del, så ho kanskje kan få ha et normalt liv. Eg trur nokk kanskje det e en eller 2 stk som kan skjønne kem d her gjeld, men whatever, eg bryr meg ikke. Ville bare skrive om at enkelte gjør alt for å ødelegge for andre, hadde eg skulle dreve på sånn så hadde eg no ikke hadd nokka samvittighet igjen. Det e så meningslaust.

Og Vegard, ja han e miiiin gutt, og glede meg til å leve livet mitt sammen med han <3

22 kommentarer

Renate :)

18.04.2009 kl.15:53

Det e ufattelig mye sånn der som e ute å går. En gutt som prøve å ødelegge mellom mæ og Anders og, og som driv å sende mæ masse sexmld og alt han vil gjøre me mæ osv, og sir at han skal si til Anders at æ svare me samme mynt osv. Men det e jo så latterlig for som Vegard gjør mot dæ så vise jo æ meldingen til Anders for å vise at han kan stole på mæ liksom, så det e jo så liten vits for de menneskan som prøve å ødelegge... Skaff dem ett liv sir æ bare

Cecilie

18.04.2009 kl.16:00

Hei! Så utrolig trist å høre :( folk kan være så slemme!! Har opplevd det mange ganger. Jeg har rett og slett vært uheldig å møtt flere av den type mennesker ;) Det er de det er synd på, som synker såååå laft! Kan ikke forstå det er mulig en gang. De har ikke bare store fritids problemer men også en hjernefeil! ;) syntes man kunne straffet slike mennesker. Føler med deg! la oss ikke kaste bort tiden på sånne folk. Det er bortkastet tid og energi. :)

Lene-Cecilie

18.04.2009 kl.16:04

For en tøs! Skal vi banke ho? Det kommer bestandig til å være en som skal ødelegge noe ekte og fint, bare for å heve seg selv. Tror dem hvertfall! Men det de som ødelegger ikke vet er at de faktisk bare styrker forholdet!:) Og Camilla, du er nydelig! De som mobbet deg på skolen var bare usikre idioter!

Karoline L

18.04.2009 kl.16:04

Enkelte e så tåpelig. Ho føle seg sikkert så ensom at ho gjør tydeligvis alt for litt oppmerksomheit. Stå på du Camilla, ho ekje verd oppmerksomheita :)

Beate

18.04.2009 kl.16:43

Hate folk som e sånn, å har en viss liten anelse kæm det kan være. Finnes jo ingen andre i verden enn HO som vil ødelegge, å som alltid har holdt på sånn. Eg sir bare; øverdøv deg ho! Ho fortjene fan ikke han. Å dåkker e knaillsøte ilag! :)

Jeanette

18.04.2009 kl.17:10

HUff!! en skam at jenter oppførere seg sånn!! Det er en grunn til at han har valgt akuratt DEG!!! tenk på det du =)og hu er bare misunnelig,de jentene som er sånn er det!! take it and live it..du har alt vunnet for lenge siden..Og du er en vakker jente! Har irritert meg nok over en sånn tåpelig skapning selv,men har nå valgt å la hu slite for seg selv. Han er min og han vil kunn ha meg og har valgt meg =) Hu har aldri vært noe og vil aldri bli noe heller! Så jeg vant med å stole på han og oss to =) Det er det beste du kan gjøre å..masse lykke til! hev deg over det...nesa i været ;)

Cecilie

18.04.2009 kl.17:12

Sv: Uff, skjooner hva du mener. Trist at ho har gaat saa langt at han maatte bytte nr da. Faar aa faa henne til aa slutte. Saanne mennesker gjoor meg kvalm! Kan man ikke annmelde det daa? som tlf terror og mobbing.

Jeanette

18.04.2009 kl.17:39

Camilla: det er bra ho ga seg..men utrolig syns at noen jenter bare ikke skjønner at når to er sammen,skal de la de være..holde seg vekk! Ingen vil ha en tidligere jente på KJØPET!! Hva tror de at de er egentlig..og de må¨da forstå at typene våres svarer for å være hygglige. Ikke noe mer!! Hehe må le av de som holder på sånn jeg..håper de selv en dag får oppleve en jente som bare må ha!! Nei,jeg lærte av det jeg irriterte meg over. Syns sånt er unødvendig,greit å være venner. Men hold det på et normalt nivå. trenger ikke ringe og sende meldinger bare fordi ho selv har lyst! Men jeg vil aldri uansett orke å ha en gammelt spist uhyggelig jente i nærheten anyway jeg. Kunn de hygglige som vinner min respekt =)Så nyt kjærligheta snuppa og tenk deg hvor heldig du er som enda har han etter masse tull...sterke forhold sies det =)

Cecilie

18.04.2009 kl.17:42

Sv: Skjoonner! Kjempe bra ho ga seg altsaa! :-D

Camilla - mamma til E&E <3

18.04.2009 kl.17:43

sv: Vil ikke ha den kjerringa med på kjøpet , og det vil ikke han heller. Hun har såret han nokk som det var. Så at hun driver og plager oss, da går det for langt. Han er aaaltfor bra for henne uansett. Jeg kjenner ikke jenta, har ikke sedd eller møtte henne, men har hørt mer enn nokk til å ikke ville møte henne. Han svarer ikke når hun ringer eller sender melding. Fordi jeg har sakt at jeg ikke liker det, og syns det er bra han respekterer det jeg sier om akkurat den saken :) Jeg nyter det fult og helt ut hver dag

Trude Larsen

18.04.2009 kl.17:52

sv: jaa, fast and furious. satan å smud ;-o

Trude Larsen

18.04.2009 kl.17:57

sv: jaa! the pacifier :D . den eier jo nesten litt.

Jeanette

18.04.2009 kl.17:59

Ja da vet jeg nok om en som sitter å angrer hehe!! Måte på hvordan man skal være mot sine medmennesker og spess de som de aldri har møtt før!! Haha jeg ble ikke særlig motatt av hu som jeg irriterte meg over.. Hu var faen ikke voksen nok til å smile å hilse når jeg gjorde det og ho så på seg selv som min kjærestes venn??? jaja veldig god venn! Ho tapte på å være en bitch! jeg hadde være god og hyggelig jeg! Men spist er spist ;)Godt vi har gutter som har mer enn nok vett og forståelse i nøtta =)Bare synd det lager usikkerhet og irritasjoner mens det holder på! Men måtte de beste vinne til slutt =) og det gjør de som alltid

Camilla - mamma til E&E <3

18.04.2009 kl.18:02

sv: Ja de taper nokk til slutt .. trur nokk heller ikke jeg blir godt mottatt, men det driter jeg egentlig i. hu kan kan jo ikke være noen god venninne for noen i det hele tatt. og har det nokk bedre uten ho. dessuten har eg det som gjør meg lykkelig, nemlig kjæresten min

Jeanette

18.04.2009 kl.18:11

Man trenger ikke sånne mennesker i livet sitt heller =)har det mye bedre foruten! Så du skal aldri føle du har gjort noe feil eller la noe av det hu har sagt eller gjort forandre noe på deg! For det er nemlig hu som er den som lar deg og deres forhold gå inn på henne og hu som vil forandre på seg. Egentlig litt syndt på hu! For de som er sånn er de som er usikre og ikke klarer å innse selv at de gjør noe de ikke burde mot andre. Trist at de klarer å lage til noe der og da,men det som ikke dreper oss gjør oss sterkere! Og tror nok du har lært masse av dette =) sånn vil i hvertfall aldri du gjøre mot noen ;)Vel du kunne ikke få sagt det bedre...likevel er det du som er lykkelig med han =) Godt å høre!Kos deg videre

jeanette

18.04.2009 kl.18:24

stakkars jente! da får hu jobbe til krampa tar sæ! hu finner vel snart en annen stakkar å plage! Håpe for guds skyld ho er syk nok til å se på bloggen din =) Da må jeg nesten få lov til å rose ho for hvor hardt ho prøver og nesten bare si beklager..bedre lykke neste gang ;)Ha en super helg du også søte!Alltid =) hyggelig =)Kram

Iselin

18.04.2009 kl.22:32

sv: Ikke sant^^ Håper du liker den..Og jeg håper den dama ikke greier å knekke forholdet deres.. Utrolig hva enkelte får seg til å gjøre..

Marte

19.04.2009 kl.00:03

sv: Ja, så klart!Å vise kjerlighet er vel den største støtten som er:)

Charlotte

19.04.2009 kl.00:14

Ja, kan du skjønne at det blir ;)

elijanne

19.04.2009 kl.01:12

Herregud kor latterli! Veit ingenting om saken, men d høres jo heilt vannvitti ut! Du må førr aill del ikke bry deg, og ikke la det gå utover deg og Vegard!!Du e en heilt fantastisk nydeli person, så æinaste groinn til at deinn kjærringa skriv til deg, må være at ho har jævli dårli sælvtillitt. Og rætt og slætt e heilt tard!

Stine

25.04.2009 kl.10:42

Du e nydelig Camilla, aldri tvil på d! :) Og ho jenta e bare dom og ensom, garantert. Dåkker har nåkka som e så mye sterkere.. Love you

isabelle

14.05.2009 kl.02:22

trur æ veit kæm det e.. dessverre..

Skriv en ny kommentar

hits