E DET RART MAN IKKE FÅR SOVE?

snoestormfjoesvinter800
Noen som egentlig har sedd være her i Tromsø i dag og i natt? Joda, nemlig eg har sedd d været, fyy fan sir eg bare. Snøstorm i (nesten) slutten av april. Rart eg e redd, har bestandig vært redd for storm. Men det e fordi at når eg bodde på Lyngseidet, å når d va storm der så flaug ting utfor huset vegg imellom. Eg e rett og slett redd for å gå utfor døra når det e sånn vær, og koffer skal eg gå utfor døra da? Nei, si det, e nokk bæst å holde seg inne under dyna, vertfall no på søndagsmorran. Unne ikke kjæresten min å skal dra på jobb etterpå, hihi.

Å han der som driv å brøyte utfor her no, Ka han gjør det for? Snøen blåse jo som værst likevæll overalt. Trur huset her faktisk e på tur å dette sammen, seff bare i mitt hau den gjør det. Men det e fordi eg bestandig tenke d værste, og ikke e glad i sånn her vær. Det skjønne jo heller ikke kjæresten min, for han ligg rolig og sover, og har ingen anelse om at han egentlig skal holde rundt meg og gjøre meg trygg, men sånn e det når man sitt oppe til klokka 6 på morran og ser på film.

Eg kan love dokker at om det her været fortsette så blir no eg inne låst hjemme for en stund. Går aboslutt ingen plassa, eller for den del flyg noen plassa. Ja, for om eg går utfor døra no så kommer eg nokk til å flyge av gårde, vinden tar meg til en ukjen plass, heeelst Spania eller Hellas. AAh, hæærlig ;) 

Noen andre som e redd for storm?
Har du storm der du e?

5 kommentarer

Charlotte

19.04.2009 kl.15:01

Her e det full storm. Vinduan e dekka av snø, så kan bare se ut på en side av huset :p

Lene-Cecilie

19.04.2009 kl.15:17

Etter å ha sett den "perfekte storm" har jeg vært livredd storm, man vet jo aldri om stormen blåser seg kraftig opp eller ikke :/

Trude Larsen

19.04.2009 kl.15:24

utolig fin blogg :)

Andrea

19.04.2009 kl.15:33

In Sweeden ;)

Stine Solberg

19.04.2009 kl.20:52

Jeg er ikke redd for storm, men liker det ikke.Her har det vær sol og så varmt at du kan gå i sommerklær hele dagen :D

Skriv en ny kommentar

hits