Jeg vil ønske alle en god jul.

Selv om jeg enda ligger på sofaen å ser på julefilmer. Egentlig skulle jeg ha pakket og ryddet klart her til kjæresten er ferdig på jobb. Men jeg er sløv, og jeg er syk. Har vært syk de siste dagene, det passet seg ikke helt. Er da 2 gaver jeg ikke har fått gjort ferdig. Men pyttsann, julen handler ikke bare om gaver. 

For jeg gleder meg kjempe mye til å komme hjem til familie og til vårt hus. Det er så fint å være hjemme med mamma. Og det beste er at kjæresten skal være med i år. Er bare 2 timer igjen til vi kjører nordover. Håper formen min blir bedre. Og for all del glem ikke å ta vare på deres kjære i julen.

Så alle mine lesere, GOD JUL!


3 kommentarer

Helene

23.12.2009 kl.16:26

God jul Camilla:)

Sigrid Bakkeli

23.12.2009 kl.16:47

god jul :)

Bare lille meg ^^

28.12.2009 kl.07:33

Tittei på deg! :D Jeg er innom de beste på min blogg-venneliste for å levere mitt litt forsinkede julekort! :D Julekort er jo en så fin tradisjon og det er jo i julen vi skal tenke på våre venner og kjente! :D Så; Jeg håper selve julen var flott for deg, at romjulen blir fortsatt strålende pluss at du får et kjempegodt nyttår! :D Jeg håper det kommede året blir helt fantastisk! :D Take care. Varme julehilsner fra meg! :D

Skriv en ny kommentar

hits