Snart på tur på UL.

Trur jeg har en spent unge inni magen. Skulle absolutt ikke få sove mere etter at samboer dro på jobb. Eller kanskje det er meg som er spent heller? Kan heller si jeg grugleder meg, og håper alt er fint med lillegullet mitt. De siste dagene har jeg våknet om morgenen med kjempe vondt i magen, eller blæra, vet ikke helt hva og hvor det er. Men når jeg da tisser har jeg kjempe ondt i korsryggen og magen. Det er ikke urinveisinfeksjon, for det kan jeg med handa på hjertet si at jeg vet hva er. Var kjempe plaget med det da jeg var yngre, dette er andre smerter. Kanskje jeg skulle ta en sjekk?

Nå har jeg da inntatt frokosten, kan også si at matlysten ikke er stor.Spiser fordi jeg MÅ. Men nå skal jeg hive på meg sminke og klær, så må jeg vell skrape fram bilen, hente samboer og møte spent opp på UNN.

Senere på dagen skal jeg passe en liten gutt ved navn Marius <3 Han er 4 mnd. Hærlige søte gutten.

Har dere smerter i magen?
Tror dere jeg får en liten prins eller en prinsesse?


4 kommentarer

togstad

01.03.2010 kl.08:00

Lykke til :-)
Lykke til på ul!

Trur du får jente :-)

Cathrine

01.03.2010 kl.09:35

Lykke til! :) Det e heilt fantastisk å få se den lille i magen! Håpe alt e bra, hørtes ikkje bra ut at du har smerta :/ Men det e nok bare litt voksesmerta i magen kanskje? Eg hadde hvertfall litt sånn "strekksmerta" i magen, veit kje heilt kordan eg skal forklare det. Men det nok lurt å få sjekka det opp, shøll om det sekkert ikkje e nåkka farlig! :)

Klem Cathrine

Anne-Kathrine

01.03.2010 kl.14:06

Heeei! =) Lykke til på UL! du burde kanskje nevne smertene til dem der, det er alltid lurt å si ifra om det er noe rart, men er det når du ikke har fått tissa på lenge? Fordi jeg hadde et problem from 1-4 uker siden, hvor jeg vet ikke hvorfor, men når jeg må tisse på natta, klarer jeg ikke vånke av det (?) så jeg bare sover, og jeg tisser jo heller selvfølgelig ikke på meg, så det blei inni magen og bare trøkka og tok utrolig stor plass! Og når jeg våkna om morran, så var blæra så sprengt at det var helt sinnsykt vondt, det kjenntes ikke ut som vanlig sprengt blære, jeg hadde vondt på sidene av magen og litt i korsryggen og da jeg tissa, blei det bare enda værre og enda i noen minutter etter at jeg var ferdig å tisse... hehe kan være strekk greier som Cathrine skriver, for jeg vet ikke heeelt hva det er sjøl, men søstrene mine er også gravide nå og de sa de hadde det samme, det var så ille at typen min måtte vekke meg på natta og be meg gå på do... hehe...

håper du blir bedre snart, for det er jo ikke noe gøy...

Skriv en ny kommentar

hits