Hva skal man kle på seg?

Har sittet å sett på en venninne pakke ut koffertene sine i dag, hun har kommet fra Oslo. Hun hadde SÅ mye fint av klær, og da satt jeg der bare å tenkte med meg selv jeg vil å ha så mye fine klær, og jeg vil kunne passe klær igjen, jeg vil kunne kle meg fint uten å se helt tullete ut. For synes selv jeg ser tullete ut nå. Ikke har jeg noe spesiell stil, bare kjedelig og normal. Og så tar jeg på meg det jeg passer av klær. Prøver å kle på meg noe jeg liker, noe som er trangt men da synes jeg bare det er bulker her og der.

Dere må ikke tro jeg angere på den lille i magen, for hun er detbeste som har hendt meg <3 Men man må nå kunne kle seg litt stilig for det om man er gravid, skulle ønske jeg kunne vinne masse penger så jeg kunne ta venninna min med på shopping, så kunne hun hjelpet meg med å finne klær, jeg virkelig digger stilen hennes.

Jeg er ikke fornøyd med bh'ene mine. Synes de er trang, og dreger opp på ryggen. Noen som har samme problemet? Så jeg og kjæresten gikk her en dag å skulle finne ny bh'er til meg. Han sa seg frivillig til å betale, men måtte opp en størrelse så hadde det ikke bh'er lengere med innlegg. Og jeg liker ikke bh'er uten innlegg, så jeg lot være å kjøpe. Så i mitt forsøk å føle meg litt  bedre så gikk ikke det så bra. Elendig.

Dette var mitt syteinnlegg, har ikke så mye å syte over, leser stadig vekk blogger der  de bare syter. Men er litt "slitsomt" å gå å ikke føle seg bra. Noen som er enig?

Dette er meg for mange år siden, savner det blonde håret, savner
piercingen, og savner den kroppen! Haha, ler av dassen i bakgrunnen.

18 kommentarer

Catharina

02.03.2010 kl.20:39

melde deg på topplista mi?

Thea

02.03.2010 kl.20:51

Så fin blogg :)

Epiphany in London.

02.03.2010 kl.20:52

Hm, godt spørsmål du stiller der altså. Tenke jeg kunne gi deg noen tips inntil jeg så du bærer på en liten krabat, det er jo klart det blir litt vanskeligere da. Kjenner desverre ikke til noen steder å kjøpe fine mammaklær.

Lykke til da ihvertfall:)

Stine Sandberg

02.03.2010 kl.20:57

Jeg vet ikke hvordan det er å være gravid eller hvor du kan finne kule klær for gravide. Men Zara har jo blandt annet sykt mange fine klær i vårkolleksjonen sin. Og hvis du synes har for kjedelig stil så foreslår jeg at du bare prøver å suge til deg inspirasjon. For eksempel fra lookbook.nu hvor det er motebevisste mennesker. Så kan du finne ut hva du synes ser kult ut og hva du kunne tenke deg å gå med og hva du tror passer både personligheten din og kroppen din.

Når det gjelder BH problemet så tror jeg at nelly.com har bra BH'er. Det er kanskje litt risky å kjøpe over nett. Men de har et merke som heter wonderbra som de mener er veldig bra, så det kunne kanskje vært noe å se på?

Håper du fikk noen bra tips av det jeg sa :)

juliemadde

02.03.2010 kl.20:57

skal ikke si jeg vet hva du går gjennom, for det gjøre jeg ikke:) men jeg jobbet i en undertøysbutikk før i tiden, og da var det mange gravide som var innom for å kjøpe bh`er fordi de de hadde hadde blitt for trange. Men du må ikke gi opp, prøv å finne en butikk som har litt godt utvalg, og så legger du heller litt mer penger i en god bh, så finner du nok en med innlegg som passer flott!:D bare et tips fra meg!:) pass på å kjøpe en som sitter godt rundt ryggen, slik at du slipper å få for mye vekt på ryggen og skuldrene dine;) ha en flott kveld videre;)

Sissel-Johanne :)

02.03.2010 kl.20:58

Helt enig; det er slitsomt :/ Men det går vel forhåpentligvis over en gang :) Ikke gi opp med forsøkene dine i alle fall :)

Elisabeth ♥

02.03.2010 kl.21:08

Jeg føler meg overhode ikke fresh om dagen. Er begrenset hva jeg kan kjøpe meg av nye klær også...

Trenger seriøst nye BH`r, men er så følsom så må ha noe mykt å behagelig. Men jeg vil ha noe som er litt pent også. Mister motet stort sett før jeg er ferdig, så har fortsatt ikke en BH som passer om dagen. Men puppene vokser! he he :-)

juliemadde

02.03.2010 kl.21:54

change har en del gode bh´er:) du burde prøve der! de har ganske store cup´er med inlegg også;)
Haha, kjenner meg igjen i den der. Jeg fant noen herlige bh'er på cubus. De gamle mine kan jeg bare glemme å komme inn i :/

Stine Sandberg

02.03.2010 kl.23:41

SV: Jeg tror ikke det går ann å bestille fra nettet der. På grunn av dårlig oppdatering at dataen min så kommer jeg ikke inn på hjemmesiden deres heller, men du kan jo gå inn på den du og se :) www.zara.com

Epiphany in London.

03.03.2010 kl.00:49

sv: Så herlig :)

Jeg tror det at hvis du mener du har så store bryst, så kan et empire waist være en idé :) Dessuten fremhever det også den flotte magen :)

For eksempel:

http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=910330002&MasterCategory_Id=MC1

Kun et eksempel på snittet jeg mener!

Epiphany in London.

03.03.2010 kl.10:28

sv: beklager misforståelsen!

Lykke til da ihvertfall :)
Sv: Den er kjøpt på Siljes barn og utstyr. Men de selger den på babyshop og der de fører simo vogner også:)
Den er enda flottere i virkeligheten:) hehe.. Samtidig er den praktisk. Kan ta ut bagdelen, også er det jo sportsvogn og i den, slik at man slipper å kjøpe 2 vogner.

Charlotte

03.03.2010 kl.19:32

Kordan vil du ha det?

Line

03.03.2010 kl.20:32

Hehe, ja det er veldig mange fine vogner :) Har du sett på testene på nettet? Der var det en vogn med 3 hjul som faktisk velvet med barne i vognen fordi den var baktung. Husk å test det når du skal velge:)

Mimba - vil bli tre!

03.03.2010 kl.23:13

sv: Jeg hadde aldri trodd at min svigerinne kom til å gjøre noe slikt mot meg - så trodde det var "trygt" å si det til henne..

Isabel --

05.03.2010 kl.18:57

Kjøp laaange topper og tightsbukser i dongeri. Det gikk jeg med hele svangerskapet, og kan fortsatt bruke de klærne. Man ser fresh ut, og føler seg komfortabel med det :)

Gjerne bruk en liten knappegenser over (eller hva heter de genserene? cardigan? sånt er ikke helt mitt feil :p)

Skriv en ny kommentar

hits