Nå ønsker jeg meg vår ..

I dag er det 4. mars. Og jeg ønsker meg vår. Ønsker meg litt varmere tider. Så jeg slepper å presse på meg den dumme trange boblejakka, om det skulle fortsette å være vinter så håper jeg magen slutter å vokse for en liiiiten stund. For da får jeg igjen jakka om det skulle være mer nødvendig. Og jeg har alldeles ikek tenkt å kjøpe meg ny vinterjakke for bare kanskje en måned. Nå vil jeg gå letter kledd, å sleppe å ha på meg den store boblejakka.

Og om det blir vår så blir det litt nærmere til lille prinsessa sin ankomst. For det om hun kommer når sommeren er nesten over, men sommeren er ikke så veldig lang her i nord, så derfor blir det en kort sommer. Hehe. Håper ikke det blir veldig varmt heller, men det tror jeg ikke vi treng å være redde for her i Tromsø. Men er godt når det blir vår, det blir bart på veien, det blir grønt. Og en goood lukt i luften ..

Noen andre som gleder seg til vår og sommer?

Her har dere lillepia min. 18 + 1.

4 kommentarer

Du er ikke den eneste altså! Her er det så mye snø, så man kommer nesten ikke frem. På denne tiden her på året skal det jo være tørre veier, og sooool! Nei, huff.. Kong Vinter har vært alt for teit i år.

Renate :)

04.03.2010 kl.14:22

Glede mæ å innmarig til den her hvite dritten sir takk og farvel for ei stund!! Men æ vil nu ha vaaaarme i sommer da:p

Charlotte

04.03.2010 kl.14:57

Eg vil ha påske først, så sommer :p

Ok, eg kan jo se ka eg får til, men eg tok ikke vare på passordet og brukernavnet, så om du sende det som personlig melding, så kan eg prøve å fikse litt, e det nåen spesielle farga du vil ha? Nåen spesielle bilda?

Ida

04.03.2010 kl.15:48

E vil også ha vååår!!! og sol og hestehov!!!

Skriv en ny kommentar

hits