Glad jeg ikke skal bli åttling-mamma..

Jeg sitter å ser på TvNorge nå og der går den dokumentaren om "Åttlingmamma", hun har 8 babyer og 6 andre unger, altså 14 unger. Ikke ser det koselig ut, det er bare rop og skrål. Hun mora er helt rar og egoistisk mot sine egne barn synes jeg. Overbeskyttende er hun å. Jeg er så glad jeg bare skal få en lita prinsesse. Og ikke 8. Kunne nokk klart meg med tvillinger, men ikke noe mere. De åttlingene er prøverørsbarn, hun ville ha en stor familie, og derfor får hun unger med prøverør. Syns det er egoistisk mot alle de barna sine, er vertfall 4 barnevakter der. Noen av de ungene er helt ville, og biter de små babyene, og er slemme med de. Slik skal det ikke være.
Og hvordan klarer man å gi oppmerksomhet til alle barna?
Hvordan får man oppdratt de ordentlig?Bildet er hentet fra google.
Her er hun med 8 barn i magen.

10 kommentarer

Linn Jones

06.03.2010 kl.12:28

Ja, herregud...! :P Stakkars unger!

Maiken Gundersen

06.03.2010 kl.13:28

jeg har leddsykdom og de tror jeg er for svak til å greie en fødsel =/

Tove Helene

06.03.2010 kl.14:25

ja det kan nok virke en smule egoistisk ja.. men er tøft at hun faktisk klarer det da...! er ikke mange som hadde klart bare det å bo med 14 småbarn i hus...! jeg vet jeg hadde blitt sprø..

hele saken er litt overdrevet og ting burde ikke gå ann sånn som her, men så langt har hun klart det da...utrolig nok!!!!

Tove Helene

06.03.2010 kl.14:35

nei hun har hatt god hjelp... men det får man behov for med trillinger også.. En venninne av meg fikk trillinger.. de fikk dekket av staten to til å hjelpe henne med barna siden de hadde to barn utenom også.. helt frem til uke 29 trodde de at hun ventet tvillinger...

men jeg er ufattelig glad det ikke er meg.. selv med hjelp..:P

Maiken Gundersen

06.03.2010 kl.16:18

Jeg hadde egentlig lyst til å føde, men det var legen som sa at jeg kunne få problemer og da fikk jeg litt noia. :/ men det er sikkert at jeg ska ta keisersnitt, har bare ikke fått ny termindato :P

Elisabeth ♥

06.03.2010 kl.20:19

SV: ja pita pizza er lenge siden jeg har hatt! Smart egentlig, slipper den derre hevingen av pizza deigen.

Er foresten glad det kommer en om gangen her :-) 8 unger om gangen er litt i meste laget.

Marianne

08.03.2010 kl.13:11

Jeg syns hun dama der er gal. Og legen som putta åtte befrukta egg i henne når hun allerede hadde seks barn er enda dummere. Greit at hun vil ha en stor familie, men det går da an å finne en mann eller ta et barn om gangen. Hun har ikke kontroll på ungene, og som du sier har hun mange barnevakter. Er ikke poenget med en familie å være sammen og å lære ungene gode verdier i livet og ting man selv mener er viktig? Om hun liker å ha en baby i hus så kan hun søren meg få seg jobb på føden eller no'..

Katrine Birgitte

08.03.2010 kl.13:16

Ånei, har sikkert sett det hundre ganger før, men så gikk jeg glipp av det på lørdagen. Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg er sint, fasinert eller syns synd på henne. Jeg synes i alle fall at moren hennes kunne hjulpet henne istedenfor å kritisere henne for alt hun gjør, litt av en bestemor!

Stine

08.03.2010 kl.17:27

huff, hvis det er hu dama som var med i Oprah for noen måneder siden, så syns jeg hun er helt idiotisk! Skulle ikke vært lov. Det viste seg at hun ikke hadde sjangs tilå gi barna sine nok nærkontakt og kjærlighet- så hun var faktisk helt avhengi av hjelp for at de skulle overleve. Vet ikke om hun hadde krav på noe hjelp en gang, så det er helt på trynet! Jeg syns jo det er nok med bare mine to, syns liksom ikke jeg får holdt dem og snakket nok med dem når de er våkne- så er evigglad vi er to om dem!

Jeg syns i hvert fall ikke det er no ålreit ovenfor barna hennes.

Irmelish does Los Angeles.

20.03.2010 kl.05:11

Hun Octomom er jo helt spillvinn da - vi har tilogmed hatt case study om henne på skolen. Så du er ikke den eneste som syns hun er litt.. ehm.. spesiell.

Skriv en ny kommentar

hits