Bekkenløsning?

Snakker vi begynnende bekkenløsning? Prøvde å spørre i klassen hvordan smerter det er, hvorfor gjorde jeg det? Ingen av de har vært gravide. Men har gådd med smerter i hele dag, men bare på ene siden. Smertene begynte midt på ryggen og gikk ned over rompa, til låret. Var vanskelig å sitte, vondt å gå, vondt å røyse seg fra stolen. Nå når jeg kom hjem fra skolen gikk det litt over. Håpe bare ikke det kommer tilbake, å håper at det ikke er bekkenløsning, at det er bare ungen som vil leke litt villmann inni der å gjøre meg vondt. Men skulle ikke forundre meg om det kom bekkenløsning, har ikke vært plaget med EN ting i løpet av svangerskapet så langt. Så har vært heldig, men man kan vell ikke være helt uplaget?

Ja, for det om jeg har vondt så skal jeg tvinge kjæresten til å hjelpe meg å vaske soverommet idag. DET TRENGES.

Så skal jeg sette meg ned å skrive et forklarende brev til jordmor/lege. Eneste måten jeg kan få forklart meg, forklart min redsel.. Vet ikke om jeg vil dele det på bloggen enda.

Har du bekkenløsning?
Hvordan føles det?

9 kommentarer

Lill Anette - Mamma 2010

09.03.2010 kl.15:53

Jeg er så heldig at jeg har hatt ganske så kraftig bekkenløsning. Har gått store deler av svangerskapet på krykker :p Og jeg kan love deg at dersom man ikke tar det med ro så fort man kjenner det begynner, så blir det bare verre. På meg sitter det bak i korsbeinet (mellom halebeinet og nederste del av korsryggen). Som regel sitter det på venstre sida, men innimellom kommer det på høyre også. Vet ikke helt hvordan det kan forklares, men det sitter jo i leddet. Så hvis du tidligere har hatt leddverk i fingrer, knær eller lignende så kan det sammenlignes med det. Kan også kjennes ut som om noe har satt seg fast i leddet i bekkenet og ligger og gnager og irriterer. Håper du slipper unna med en mild variant, hvis det er bekkenløsning du har. :)

Lill Anette - Mamma 2010

09.03.2010 kl.15:57

SV: Ikke sant :p Jeg har vært så "heldig" at jeg har gått gjennom det meste jeg da :p
SV: Tok ut min i uke 13, da var vi på første ultralyd. Så gadd jeg ikke å sette den i etter det igjen.

Lill Anette - Mamma 2010

09.03.2010 kl.17:58

SV: Hvorfor det? Er ikke farlig å ha den i. Man kan risikere at hullet blir ekstra stort da, etterhvert som magen presser den ut :p
Jeg har sterk bekkenløsning. På meg begynner smertene i korsryggen, og stråler nedover beina. Som om noen drar en kniv nedover lårene på meg. Jeg fikk dette i uke 8, og da klarte jeg såvidt å gå. Nå som jeg er i slutten av svangerskapet har det blitt værre, og det hender beina mine svikter ofte. I tillegg har jeg bekkenlåsning i ryggen.

Lill Anette - Mamma 2010

09.03.2010 kl.19:35

SV: Ja. Daså :p Bra legen tenker på sånt og ikke på gamle myter om piercing under svangerskap ;)

Helle

09.03.2010 kl.19:51

Høres veldi ut som bekkenløsning, og det oppstår ofte rundt den her tia i svangerskape. Vare nok nån uke, men så kommer en go periode igjen :) Eineste som hjelpe e at du tar det me ro når du kjenne du har ondt, passe på å gå me samla bein ut av bilen, opp av senga å sånn. Legen min anbefalte mæ å gå tur to gang pr dag, ca 15-20 min pr gang i litt ulendt terreng, å det hjalp heilt sinnsykt! :)

Tvillingbloggen

09.03.2010 kl.20:40

hehe ja stemmer, er vel ca 19+5 i dag :-)

Jeg har ikke bekkenløsning, men har lurt på om jeg faktisk har kjent det litt innimellom. Men vært usikker om det er bekkenløsning eller ikke ..

S herlig header du hadde, søt du og kjærsten din er :)

Mari Bekke

12.03.2010 kl.14:44

det kjennes litt ut som en vooond lyskestrekk.. det farer "støt" gjennom underkroppen på den ene siden for hvert steg man tar omtrent..

Skriv en ny kommentar

hits