Tror jeg kjente spark i dag (?)

Vet jeg lovde dere bilde av magen i dag, men telefon min ser ut som den ikke vil sende bilde til pc'n i dag, så får heller ta det i morgen, men da har jeg vertfall et morgeninnlegg. Jeg venter jo på etterlengta sparkene fra prinsessa vår, og jeg mener og kanskje tror det kom noen i dag. Det var nedfor navelen min, og var bare et lite dytt liksom. Men jeg vet ikke hvordan et spark skal kjennes ut, så for meg er det jo helt gresk å vite om det er spark eller ikke. Prøver å plage lille med å riste magen litt, men neida, kan ikke kjenne noe. Men lever i troa på at det var spark.. Knøttet er jo ikke akkurat en fotballspiller enda, så harde spark er det ikke.

Nå har jeg og kjæresten vært å gått tur ute, måtte trekke litt frisk luft. Det var godt. Nå skal vi legge oss ned å se litt Prison Break før det er sovetid. Dere får ha en fin fin kveld. God natt.

3 kommentarer

første sparkene kjennes ut som ( en luftbobble som sprenges, en sommer fuggel eller så kjenner du rett å slett et lite dytt:) )

Christina J. Wangberg

14.03.2010 kl.21:32

Åh så koselig. Blir gøy når dokker kan kjenner det på utsiden! Æ gikk aldri lei av å lytte og kjenne på magen til søstrene mine da de var gravide. Ååh, det e den beste følelsen i verden <3

tattoobaby

15.03.2010 kl.10:59

jeg synes det kjennes ut som små "dult"..

synes ikke bobbler som "sprekker" er rette ordet..

men det er hva jeg følte på det første sparket fra Vesla da :)

Du VET når du kjenne sparket... Tro meg.. Førrstegangs gravid her,og jeg var ikke i tvil da jeg kjente sparkene 16+4 på vei..kjent de hver dag siden det og er nå 24+3 på vei..

Skriv en ny kommentar

hits