Har vært på legevakta en tur i kveld.

Har hatt vondt i magen noen dager, tenkte med meg selv at det bare var vanlig å ha det når man er gravid. Men dagen idag var ikke som planlagt, har hatt vondt hele dagen, ikke supervondt, men ubehagelig vondt. Så bestemte meg for å dra på legevakta for sikkerhetsskyld. Kom inn til en kjempe flink turnus lege, å ho sa ho sendte meg ikke hjem før ho hadde snakka med en lege på sykehuset. Ho va veldig forsiktig med gravide sa ho. Ho trøkte på magen, og det gjorde vondt, spesielt en plass der ho trykte skvatt jeg til. Hadde høyt blodtrykk, og litt protein i urinen. Så hun ringte opp til sykehuset, snakket med en lege på gyn der, å han sa jeg sku dra opp på akutten for å ta blodprøver, om det var noe galt skulle de ta kontakt. Fikk også sykemelding for resten av uka, så jeg kan slappe av.

Lilleprinsessa har det bare fint. Hadde fin hjertelyd

Jeg synes jeg ble veldig godt tatt imot der. Og tenker at man skal ikke la det gå lang tid før man drar å sjekker seg hos lege om man er bekymret førstegangsfødende. :) Bedre å dra dit enn å ikke gjøre det for å si det sånn. 

 

 

 

3 kommentarer

Hanne Elisabeth

17.03.2010 kl.21:18

Ja, bedre å få sjekket det ut. En har jo ikke lyst til å ta noen sjanser når det gjelder den lille i magen. :)

Lill Anette - Mamma 2010

17.03.2010 kl.21:50

Så bra at ho var så nøye da :) Godt at det finnes leger der som virkelig tar jobben sin alvorlig. Håper alt er i orden :)

Hime ♥ ulvemamma

17.03.2010 kl.22:12

Så ekkelt da! men det er bedre å dra en gang for mange enn en gang for lite. Men godt å vite at tøtta di har det bra da! :)

Skriv en ny kommentar

hits