Selv om man er gravid trenger man ikke være kjedelig.

Og det mener jeg virkelig. Har på følelsen av at mange som ikke er gravid eller har opplevd å være gravid tror at vi som er gravid er kjedelig eller blir kjedelig i da vi inntar rollen som gravid. At vi ikke kan være med på noe. Slik føler vertfall jeg det. Ikke blir man sport om å være med på fest lengere, det er så lite man blir sport om. For min del kan jeg dra på fest uten å drikke, jeg vil dra bare for å være sosial, for å ikke sitte hjemme å gro inn i sofaen. Noe som er på tur å skje nå, hehe.
En fest kan faktisk nytes uten alkohol, jeg kunne også tenkt meg å være med ut på byen, er det noe jeg savner så er det å dra ut på byen å møte folk noe av det jeg savner. Ikke at jeg ville byttet bort lille prinsessa mot det, men bare det å kunne møte folk savner jeg. Jeg savner heller ikke alkohol.

Men tror også at folk ikke liker å ha med seg folk som ikke drikker, for de som ikke drikker får med seg alt det dumme de gjør i fylla. Å om man gjør så mye dumt i fylla burde man nå heller ikke drikke. Synes jeg. Ikke at jeg vil hinte fram noe med at folk skal begynne å invitere meg med, for skjønner godt at man ikke vil ha en gravid kjerring med på byen. Men føler bare at folk tror vi  gravide er kjedelige. Vi kan faktisk dra ut på byen, vi kan være med å danse. Eneste vi ikke kan er å drikke den fordømte alkoholen.

Noen gravide som er enige?
Du som ikke er gravid/eller ikke har vært gravid ser dere på oss gravide som kjedelige?

14 kommentarer

Christine

19.03.2010 kl.19:37

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver ja! Kan ikke huske sist noen spurte om jeg ville bli med på fest etter at jeg ble gravid! argh-.- Så klart kan vi også være med å ha det gøy!

Silje Helen

19.03.2010 kl.19:41

noen kan bli kjedelige i og med at de bare sitter hjemme for er så redde for barnet, men det er få, og resten er ikke kjedelige synes nå jeg :D

Christine

19.03.2010 kl.19:44

Sv: Så sant så sant!:)

Ingeborg Holden

19.03.2010 kl.20:01

Sv: Det å få respons er selvfølgelig en veldig positiv faktor når det kommer til mamma-blogging :-) Og ellers selvfølgelig!

Kjedelig? Mangen tror nok gravide blir kjedelige... Noen blir kanskje det også, men det varierer jo fra person til person :-) Jeg mener at selv om man får baby så kan man fremdeles leve slik man gjorde før, det blir bare litt vanskeligere :-)

charlotte

19.03.2010 kl.20:06

Når jeg gikk gravid hadde jeg det på samme måten. Skulle nesten tro at de mener graviditet er smittsomt..

Ingeborg Holden

19.03.2010 kl.20:27

Sv: Akkurat det å gå glipp av fester bryr jeg meg ikke noe særlig om egentlig... Er ikke så veldig glad i alkohol, og heller ikke dagen derpå... Så jeg klarer meg i grunn fint slik som jeg har det nå :-)

Julie og lille Oliver

19.03.2010 kl.20:45

Helt enig. Skulle ønske folk ba meg med før. Men nå de siste ukene har jeg faktisk blitt litt kjedelig, for jeg synes alt er så tungt :P sikkert det folk tror. At alle gravide er høygravide.

Jeg synes folk kunne klart seg én dag uten alkohol og vært med å se på film eller noe, jeg. Jeg blir alltid ditchet hvis jeg avtaler sånt i helgene. Det er litt da man ser hvem som er ordentlig gode venninner og ikke.

Charlotte

19.03.2010 kl.21:16

Hehe, mye mulig, men det e jo mange gravide som E litt kjedelig. I kveld blir det ihvertfall koselig :)

jeanetteogvirus

20.03.2010 kl.01:36

Enig! Vi har ikke dødd, vi har bare et lite nurk i magen som ikke er gammel nok til å drikke alkohol :)

Har heldigvis en fellow pregnant venn som jeg er masse med, vi koser oss med middags besøk hos hverandre hele tiden, ser på filmer sammen og tv og skravler og sladrer som vanlig. Vi stikker på shoppingturer (dog i snegle tempo he he) og kinobesøk hele tiden. Vi har det myyye gøyere nå når vi faktisk husker hva vi har gjort hele kvelden, og våkner ikke med fyllaangst dagen derpå :)

CharlotteVatne

20.03.2010 kl.08:50

Da blir du md ut idag?! :D

Hime ♥ ulvemamma

20.03.2010 kl.13:18

Nei,men jeg tror mange gravide får andre prioriteringer da. Selv har jeg aldri vært med på særlig mange fester eller gått ut, selv før jeg ble gravid. Jeg og mine venner har andre sammenkomster og koser oss fint. Jeg oppdaget for lenge siden at man ikke trenger alkohol for å ha det gøy, så dette er ikke en ny situasjon for meg. :)

Sv: Hvis jeg husker rikttig sa hun at Gynconsult tok rundt 4-500kr for UL, med 3D. Men som sagt hadde hun ikke fått alt i orden ennå, og syns hun var riktig billig :P Men det hade jeg ingen problemer med sa jeg!

Hime ♥ ulvemamma

20.03.2010 kl.14:15

Sv. Nei hun kunne ikke gi meg en eksakt dato. Men hun sa at det er nok i orden snart, og det er nok i orden før jeg er 26-28 uker på vei. Og jeg er 20 uker nå. :)

jeanetteogvirus

20.03.2010 kl.15:54

De får finne seg en hobby he he :)

Hime ♥ ulvemamma

20.03.2010 kl.21:18

SV: Hehe, ja de var så fine de born to rule! Jeg smeltet i alle fall med en gang. Jeg kan ikke gå på HM og sånt mer, jeg handler jo altfor mye.

Jeg tror du kan ta 3D UL til du er 34 uker på vei, etter da er det for lite fostervann til at man ser godt på 3D. Men jeg tror hun har det slik at hun kan ta litt 3D bilder nå. DEt er jo bare å ringe på mandag så ordner det seg sikkert!

Skriv en ny kommentar

hits