Tenk å måtte bryte seg inn hjemme ..

Hehe. Eller jeg lyver vell litt når jeg sier det. Men har ikke orket å ta meg tid til å blogge i dag. Har koset meg sammen med en fyllesyk kjæreste, han lovde meg i går å ikke drikke så mye, men jaada, han drakk mer enn han skulle drikke. Hentet han klokken 12 i natt. Strevde med å få opp døra hjemme, så vi måtte bryte oss inn hjemme. Låsen på døra er gått ødelagt, å vi får ikke fikset det før på mandag.. Pokker å. Heldigvis er det ikke ytterdøra, vi er to leiligheter som deler inngang.. Men uansett, hærlig å måtte bryte seg inn hos seg selv.Btw, kjæresten min datt ned fra trappa i natt. Han hadde fått for seg at han skulle klatre opp på taket for å komme seg inn i leiligheta. Det endte da med at han ramlet ned. Heldigvis var det masse snø, så han slo seg ikke.Han er så tverr i fylla den gutten.

Jeg og kjæresten har tilbringt hele dagen i senga med å se Prison Break, hærlig. Hadde også lunsj hjemme sammen med Viktoria. Koselig koselig. Nå sitter vi barnevakt, det er koselig, haugevis med godteri og enda mer Prison Break. Er så glad jeg har kjæresten min. <3 Siden jeg er på en annen sin pc så har jeg ikke bilder, så dere får kose dere med alt jeg har skrevet. Kanskje dere får dere en god latter, ikke vet jeg.

Har dere en bra lørdagskveld?

3 kommentarer

Camilla

20.03.2010 kl.23:56

typen min kjenner igjen typen din, hehe. Min er også vanskelig i fylla...merkelig det der, hehe :P Men han har ikke falt ned trappa enda, hehe :P

Hime ♥ ulvemamma

21.03.2010 kl.12:08

Oioi, så dramatisk da! Glad det gikk bra, fulle gutter er ikke alltid bare bare å holde styr på :P

SV: Det må du gjøre! Det er sikkert utrolig gøy, og det er jo ikke så kjempedyrt heller. Litt må man koste på seg syns jeg :)

Ida

21.03.2010 kl.12:14

Arbei t 8 på lørdag og etter då va da mat og kos lamme mamma + søsken:P

Skriv en ny kommentar

hits