En koselig (?) ettermiddag ..

Jeg har flere ganger i dag prøvd å blogge. Har liksom tankene inne i hodet mitt, får dem ut på papiret, men så blir de for "grove" for bloggen min, om jeg skriver det jeg har lyst til å skrive så kommer de personene til å forstå at det er akkurat dem jeg skriver om. Og jeg orker rett og slett ikke helvette , så jeg lar være.

Så jeg skal heller skrive om noe mere hyggelig. Hyggelig, å hyggelig,vet jeg nå ikke. Men jeg skal vertfall være alene hjemme hele ettermiddagen, uten kjæresten min. Han skal til sønnen sin på besøk i dag. Så jeg må lage middag alene, å bare sløve her hjemme. Har akkurat hivd i meg en Kvikk Lunsj. Hentet posten. Så hva mere skal jeg gjøre nå? Tenkte jeg skulle poste et bilde av hva jeg fikk i posten i dag, men neida, jeg sitter på feil pc , den pcn uten webcamera. Så jeg kan heller fortelle dere det, Twilight filmen. Gleder meg til å se den.

Skal jo se Paradise Hotel i kveld, tror jeg, er ikke så gøy nå lengere siden han Torbjørn fra Tromsø gikk ut. No more action! Håper han kommer inn igjen.

Ser dere på Paradise Hotel?
Noen andre som har kjøpt Twilight filmen?
Hva skal dere gjøre i kveld?
Hva synes dere jeg skal skrive om på bloggen min?




Tenk at gusønn min har vært så liten

3 kommentarer

Hime ♥ ulvemamma

23.03.2010 kl.18:10

Ser ikke på paradise, det er bare for mye drama tull for min del! Liker ikke reality tv så godt. Har ikke kjøpt new moon enda, men har store planer om å kjøpe alle filmene i en samleboks til slutt! :D

I kveld tenkte jeg å kose meg med god mat, og kanskje en liten film eller TV titting ettersom jeg skal prøve å få gjort en del husarbeid nå i dag.

SV: Jeg gjør akkurat det samme! Ellers blir jo bare bloggen min en "reklameplakat" for alle disse slemme spammerne

Maria - This is me

23.03.2010 kl.18:47

SV; Awww:) Tusen takk:):) God jenta mi <3 Gled deg til masse til å bli mamma! Livet ditt får plutselig en helt ny mening - og alt dreier seg plutselig om barnet ditt:)

Jeg ser på paradise hotel:) Men synes det er så dumt at det kræsjer med ''alt det andre'' jeg vil se - f.eks i kveld kunne jeg tenkt meg å sett på frustrerte fruer! Men NEIDA...

På torsdager krasjer det igjen - med torsdags kveld fra nydalen... Ikke greit å være TV-slave:P

Jeg har kjøpt den nye twillight filmen - hadde ikke samvittighet til å skaffe barnevakt for å gå på kino så den ligger her i dvd hyllen og venter på å bli sett. Skal se den på fredag:)

(: Andrea

23.03.2010 kl.20:40

Har Vegard en sønn?

Skriv en ny kommentar

hits