Jeg har laget kategorier på bloggen.

Noen har klaget over at det er vanskelig å følge med på bloggen min, eller om når de vil finne tilbake å lese noen gamle innlegg, så jeg har laget noen kategorier. Uheldigvis, så er jeg lat å orker ikke å legge inn alle innleggene mine som jeg har skrevet tidligere på bloggen inn i disse kategoriene. Eneste innleggene jeg har lagt inn på kategori er om graviditeten min. For det er ikke så mange innlegg,og jeg trengte ikke gå så langt tilbake for å finne de første innleggene om det.
Så håper noen er mer fornøyd nå som jeg har kategorier.

Har du kategorier på bloggen din?
Noe annnet jeg skal endre på bloggen kanskje?


9 kommentarer

tattoobaby

23.03.2010 kl.19:15

laget det i helga.. prøvd og sette inn noe på riktig sted..men ikke lett alltid
tattoobaby: Har laget noen kategorier da. .

tattoobaby

23.03.2010 kl.19:20

vanskelig og ha kategorier for ting en bare skriver fra løse lufta da.. hehe
tattoobaby: Joda er jo det. Jeg har laget en kategori dagligliv , der legger jeg ut de innleggene som er ut fra løse lufta

Maria - This is me

23.03.2010 kl.19:21

SV; Da får vi håpe du får en prinssesse enn en ''rar'' gutt:P Hihi...

Ja, har hørt at 2ern er den beste boken av de tre så da er vel mest sannsynlig ''new moon'' også den beste av dem:) Gleder meg MASSE til å se den:):)

Har du funnet på noen navn til babyen din?

Maria - This is me

23.03.2010 kl.20:39

Ebay:) Den blir sendt fra Italia og kom på 950 kr med frakt og moms! Der vi så den i butikken kostet den 2500 noe jeg synes var i overkant av det jeg ser for meg å betale for en spisestol...

Hime ♥ ulvemamma

23.03.2010 kl.21:36

SV: Jeg tror faktisk jeg fant alt av info jeg trengte på nav.no når jeg leita litt O_O Så jeg tror det ordner seg :) Skal forhåpentligvis på møte med de der svangerskapsfolka denne uka, var å maste på de i forrige uke om at jeg trenger et sånt møte for å få litt info osv!!

New moon er jo film nr 2??

Hime ♥ ulvemamma

23.03.2010 kl.21:54

SV: Nei jeg måtte visst ha det. Tenkte å dra ned å mase meg inn til noen i morgen hvis de ikke ringer tidlig.. De er så trege!

Hehe, ble bare litt forvirret at måten du skrev forrige svar så jeg var ikke helt sikker på om du hadde missfortsått meg ang. filmene. Har du lest bøkene?

Hime ♥ ulvemamma

23.03.2010 kl.22:15

Sv: Vi er flinke å time nav på samme dag! Håper det ordner seg for deg da :)

Jeg har lest alle sammen for ganske lenge siden, alle på engelsk da. jeg liker ikke å lese på norsk.. Jeg gleder meg sånn til neste film og håper den blir BRA! :D

Skriv en ny kommentar

hits