Lørdagskveld - hva gjør man?

Man gjør ingenting, har vært hele dagen på cafe og litt shopping lamme en god venninne av meg som venter en liten bebis i slutten av juli, altså rett før meg.  Så er litt sliten nå, den korsryggen tar litt knekken på meg til tider, kjæresten måtte hjelpe meg ut av bilen i dag. Så enda til måtte jeg sitte på trappa å vente for å komme meg inn hjemme, for  begge oss hadde glemt nøkkelen hjemme, så vi måtte hente stige å klatre inn vinduet. 2. gang på 1 uke vi må "bryte" oss inn hjemme. Jeg er glemsk, det kan jeg innrømme, å det har kommet med graviditeten, tuller bare når jeg skal si noe eller gjør noe.

Nå skal vi kose oss med taco i pitabrød og Twilight New Moon resten av kvelden. Er så fint å ha kjæresten sin hjemme.
Så i morgen skal vi begynne å pakke ned leilighete, så skal vi på besøk (har et liiiite håp på å bli servert middag der). Hehe.

Hva gjør dere på en lørdagskveld da?
Hva har dere gjort i dag?5 kommentarer

MARTE UTEN H

27.03.2010 kl.19:41

kos med familien og farmen ;D en perfekt usosial lørdag :p

Bittelitaஜ

27.03.2010 kl.19:42

Sv: hihi, tuusen takk, begynner å bli rimelig stor nå syns jeg:) Er nok noen som koser seg der inne:)

Hmm.. jeg jaget jo nærmest min på dør, følte at jeg holdt han her uten mål og mening, så nå er jeg home alone, og nikoser meg, men lage noe godt å se en film dere liker begge to:)

Bittelitaஜ

27.03.2010 kl.19:46

Sv: nå så jeg kommentaren din :p hihi^^

Endelig noen som ser min side av saken. Her hvor vi bor er det liksom litt for mange jenter som er småløse, og ikke vet når de skal holde fingrene vekk fra menn som er opptatt, men jeg stoler så klart på Øystein, så er jo absolutt ikke der det ligger :)

Bittelitaஜ

27.03.2010 kl.20:03

Hmm.. jeg har så lyst til å se 2012, men tror bare vi skal laste den ned:)

Der er nok typene våre forskjellige, for min vet å stoppe før det blir for ille, om du skjønner, og så kommer han hjem og går rett i sengs med noen små grynt og et smil:) han har ikke vært UTE, siden jeg ble gravid, bare tatt seg en øl i ny og ne, for kosens skyld:)

Bittelitaஜ

27.03.2010 kl.20:20

Huff da.. det er ikke bra:( har ei venninne som står parat i kveld om det skulle være noe, hun jobber i taximiljøet som typen gjør, og er heldigvis på nattevakt i dag:)

Men skjønner at du blir litt engstelig, og særlig nå som du er gravid.. da er det like greit at dere er sammen, så slipper du å bi stresset.. :)

Skriv en ny kommentar

hits