Jeg har vært aktiv i dag ..

Har drevet på i over 12 timer med flytting, har til og med pakket ut alt vi har. Jeg liker ikke når det er rotete rundt meg. Kjenner kroppen min er gåen, og lillejenta er vell utkvilt. Hun sover når jeg driver å styrer så mye. Så nå når vi skal legge oss blir hun vell turbo, eller så er det vell stille inne i magen som det har vært de siste dagene. Savner sparkene hennes. Men jeg har en mistanke om at hun har snudd seg litt inni magen, kjenner magen er annerledes nå. Og syns jeg kjente spark litt mer oppå magen enn før. Skal plage hun litt når vi skal sove.

Har vært i dusjen nå, tar meg tid til å skrive et lite innlegg, men så skal jeg springe å pakke litt igjen. Skal nemlig kjøre en tur til mine besteforeldre i morgen tidlig ,så må stå opp klokken 09.00 ( i morgen igjen ). Slitsomt, men virkelig verdt det. Hit vi har flyttet nå er det så stille og rolig. Ingen biler, ingen lyder, INGENTING. Jeg trives. Er godt å bo på landet.

En ting til .. Jeg kjenner jeg er virkelig forelsket i kjæresten min. Han er den bæste <3 Og jeg elsker han over alt på jord.

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i påsken?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits