Jeg har en ku på kjøkkenet

Det er vell kanskje ikke en levende ku, for det om jeg skulle ønske det av og til. Men det er nemlig kjøleskapet vårt som bråker, høres ut som vi har en eller to kuer her hjemme på kjøkkenet. Men man blir vell vant til det etterhvert, slik man blir vant til alle andre lyder som er rundt oss. Er fortsatt like godt å bo på landet. Stille og rolig. Eneste at det er litt langt til byen når man er sjokoladesugen, jeg skulle egentlig slutte med sjokolade. Men den graviditeten lurer meg ofte. Kjørte kjæresten min på jobb nå, å da ble det en Kvikk Lunsj på meg. Nam nam.

Tenkte jeg skulle ut å måkke fram platten her, så vi kan sitte ute. Eller så skal jeg farge håret mitt. Enten eller. Har egentlig mye jeg kan gjøre, gjøre lekser orker jeg ikke i dag. Det begynner jeg med i morgen.

Noen som vil invitere meg hjem til seg i kveld å se Paradise Hotel, vi har enda ikke fått fikset tv'n vår.

Hva gjør du i dag?
Utsetter du også ting du skal gjøre?
Har du en ku på kjøkkenet?
4 kommentarer

¢¾Silje

05.04.2010 kl.15:31

:)

jeanetteogvirus

05.04.2010 kl.15:45

SV: Etter at jeg har vært sint og sur så gnikker jeg meg inntil stakkars mannen min og vil ha trøstekos he he, og må si meg enig med at jeg er blitt mer forelsket i ham :)

Må jo øve litt på han før bebis kommer ut :)

Har ingen kuer på kjøkkenet, men jeg har en i stuen faktisk! Står på reolen og skuer utover riket sitt her i stuen! Hanekam har han også faktisk og burde blitt tørket støv av ser jeg :)
Takk for det, du har mye å se frem til altså :)
SV: Litt klaging er jo lov ;) Men det jeg har sett tar helt av, skriver ned om hvor forferdelig livet/problemet er, syter og tar helt av som gjør at folk blir altfor nyskjerrig og lurer :P hehe.

Skriv en ny kommentar

hits