At dere orker å bry dere så mye ..

Et litt sint innlegg. Her en kveld når jeg var på besøk hos en "venn", kan ikke si hvem. Så fikk jeg beskjed om å være litt forsiktig med hva jeg skrev og la ut på facebook, fordi det var noen som hadde reagert på ting jeg skrev der inne. Og at det var for personlig,og at jeg kom med litt vell for mye private ting. Så altså, jeg synes jeg passer  veldig mye på hva jeg skriver og legger ut på facebook. Greit, jeg skriver mye om babyen vår, men det er jo bare vanlig. Og jeg skriver bare helt vanlige ting, er sjeldent jeg oppdaterer statusen, vet om andre som oppdaterer hver time.

Jeg er blitt  veldig forsiktig hva jeg skriver og legger ut på facebook, siden noen brukte det mot meg før ved å legge ut anonyme kommentarer her på bloggen som jeg syns var kjempe dumme og ekle. Om hvordan jeg er som person, og hva de ikke liker med meg. Syns det er å gå for langt. Men når det er nære "venner" som sier dette om meg at de ikke liker det jeg gjør på facebook. Så værsegod slett meg derfra. Da har dere ingenting på min venneliste å gjøre.

Jeg har verken skrevet noe personlig, noe som støter andre der inne, eller lagt ut useriøse ting. Det er mitt, kjæresten og lille baby sitt liv. Ingen andre sitt. Og syns bare dere kan slutte å bry dere så mye. Å ta nå heller å tenk litt over deres eget liv til tider, og hva dere gjør og sier. For det kan virkelig såre. Det sårer at noen som egentlig skal stå så nært meg sier slike ting. Rett og slett , FUCK OFF.

7 kommentarer

Hege Renate -

06.04.2010 kl.22:43

Uff, er alltid noen som skal henge seg oppi ting.. kanskje de er misunnelige?

jeanetteriksennn

06.04.2010 kl.22:43

Du ska ikke bry dæ om ka andre tenke om det du skriv og meine. Folk som bryr sæ på en negativ måte, og ikke e støttanes på nåen slaks måta kan egentli bare gå å lægge sæ i grava me en gang.. Æ kommer skjøl til å skrive sterke innlegg framover. Kommer til å drite i om andre bryr sæ. Æ e enig i det du sir no..
huff... ikkje bry deg om sånne ting.. du lever ditt liv og så får dei andre no-lifers leve sitt......

alt går bra i svangerskapet? klem fra lene =)

Malene - mamma til Iselilja

06.04.2010 kl.22:50

Hørtes jo helt høl i hue ut da!

Hvem er det som sier slikt da? Bare noe tull og å kommentere det.

Christine

06.04.2010 kl.23:40

Akkurat det samme fikk jeg høre en gang! kjenner mreg veldig igjen i meningene dine!

Christine

06.04.2010 kl.23:41

Akkurat det samme fikk jeg høre en gang! kjenner mreg veldig igjen i meningene dine!

feil bruker navn på første kommentar :p

Bittelita✿

07.04.2010 kl.06:13

Å tro meg.. den har jeg hørt så ofte at jeg tror jeg har blitt immun mot det. Jeg sier jo bare meningen min, men det er visst ikke LOV, i Norge ;p hahaha, nei, vet du hva! Stå på din rett! :)

Skriv en ny kommentar

hits