Da var fake blogg mysteriet oppklart.

Som dere kan lese på innlegget under så fant jeg og kjæresten min en fake blogg av meg i går. Dette synes jeg var kjempe ekkelt. Ble brukt mine innlegg og mine bilder. Så jeg rapporterte dette til blogg.no. De har slettet den nå. Og det var godt.

Var faktisk en 11 år gammel jente som leser bloggen min fast som hadde laget en fake blogg, brukte mine bilder og innlegg. Hun skrev en lang kommentar til meg, beklagde seg og sa hun ikke visste hva konsekvensene kunne bli av å gjøre slike ting. Og hun håpet jeg ikke hadde gått til politiet enda. Noe jeg da ikke har gjort. Så saken har virkelig ordnet seg.

Men jeg vil bare fram til at om jeg kommer over flere blogger som er fake så kommer jeg til å anmelde det. For det er ikke riktig i det hele tatt. Man har IKKE lov å bruke andre sine bilder eller å kopiere andre sine ting. Det er faktisk en straffesak om politiet velger å gjøre noe med det. Vet ikke hva de ville gjort når det var snakk om at det var en 11 år gammel jente. Men det ville nokk fått konsekvenser for dette.

Så jeg vil bare takke denne lille jenta på 11 år for at hun skrev en lang Unnskyldnings melding til meg, og for at hun tilsto. Det er tøft gjort, for det om det IKKE er greit å fake andre.

8 kommentarer

fredrikke

07.04.2010 kl.22:23

Godt at du fikk ordnet opp i det
Så bra at du fant ut av det! Hadde en episode me nån som brukte mine bilda..det va lite populært!

Hanne Elisabeth - 33 uker

07.04.2010 kl.23:06

Godt at det ble oppklart! Må ha vært ubehagelig!

charlotte

08.04.2010 kl.00:15

Kjempebra at det ble oppklart. Er jo klart det var ubehagelig..

-håper hun har lært nå da :)

Hime ♥ ulvemamma

08.04.2010 kl.09:14

Herregud,så utrolig skummelt og EKKELT egentlig. Man blir så paranoid av sånt, man vil jo gjerne skrive og dele med andre. Men man vil jo ikke at folk skal stjele innlegg og bilder!

Tøft av henne å innrømme det i alle fall, er ikke bare bare.. Men lærer ikke foreldrene barna sine nettvett?? Lærer de i det minste ikke sånt på skolen?! jeg er litt sjokkert over hva unger gjør nå til dags..

Hime ♥ ulvemamma

08.04.2010 kl.11:54

Hehe, faktisk! Jeg så ikke deg, du får hilse på meg neste gang da vettu! Jeg er så i ørska at jeg aldri ser noen :P

Var der på medisin jakt til hunden! Han har øyekatarr stakkar.

Sigrid Theres

08.04.2010 kl.13:53

Fint at det hele ble oppklart :)

lenekm

08.04.2010 kl.14:19

Det var slettes ikke meningen altså. Jeg er en ny blogger, og jeg kan ikke dette her. Takk for at du ikke er skikkelig sur på meg.. Skjønner jo at du er sur på meg, men poenget mitt er at jeg ikke visste at det ikke var lov, og jeg er virkelig lei meg. Jeg er super duper lei meg, og jeg liker deg utrolig godt, og jeg vil ikke gjøre noe ut av det, ikke annet enn å si unnskyld.. DET VAR IKKE MENINGEN!!

Skriv en ny kommentar

hits