God morgen.

Været her i Tromsø klarer ikke bestemme seg om det skal være sol eller overskyet. Men har uansett bestemt meg for at vi skal ut å spise is i dag, jeg har lyst på solo Is, så det skal handles inn i dag. Gleder meg kjempe masse. Hehe. Blir ikke årets første is, men uansett. Is er godt når som helst. Skal snart dra å hente bilen vi skal prøvekjøre. Ingen som gjettet i går på hvilken bil vi skal prøvekjøre. Synes jeg har mange lesere, men lite kommentarer.

Skal springe på badet nå, skal sminke å fikse meg litt. Skal se om jeg klarer å få meg noe annet en sløveklær i dag. Er ikke så glad i trange klær. Men er jo helg, å da skal jeg pynte meg litt ekstra. Hehe. Fikk ikke sove lenge i dag heller. Så ble tidlig morgen på meg, med to ferske rundstykker og et iskaldt glass o'boy. Men nå maser kjæresten på meg, så må springe. Skal begynne med innlegget om "historien" min i kveld.

Kos dere masse på denne lørdagen :-) 
Hva skal dere gjøre i dag?


Vil dere ha flere lesere?
TRYKK HER

3 kommentarer

Line

10.04.2010 kl.11:32

Sv: Ahh, jeg hadde ganske mye vann i kroppen, og det var vell ett såkalt fødeansikt i slutten der. hehe.. Bekymringer ja, det blir ikke mindre etter babyen kommer heller, hehe ;) Ha en fin dag i dag =)

Camilla

10.04.2010 kl.12:54

I dag skal vi handle inn litt diverse ting, og så pakke baggen for vi drar til Praha klokken sju i morgen tidlig! Ha en fin dag!

Juliane Wikran

10.04.2010 kl.13:53

Åh, solo is og iskald oboy hørtes nydelig. *sett på handlelisten*

Lykke til med prøvekjøringen av bil, kanskje det er en avensis? Syns alle kommende småfamilier skaffer seg en slik en. :p

FORRESTEN, du har bestilt time til 3D ultralyd, har du ikke? Hvor i alle dager har de dette? :o

Skriv en ny kommentar

hits