Om jeg bare kunne gjøre meg anonym ..

Bare for en liten stund . . Bare for noen timer .. Skulle ønske bloggen min kunne være litt mer anonym. Jeg trenger det, jeg trenger å skrive det jeg virkelig føler nå. Trenger litt anonymitet. Kan ikek skrive hva jeg vil for noe her på bloggen. Er så mange som jeg kjenner som legger seg oppi det .. Og som ikke trenger å vite mine tanker om alt. Men jeg trenger virkelig å få ut så mye sinne, tristhet .. Ja, alle de følelsene jeg har.


Unnskyld . .

12 kommentarer

Åpne Word, og bare skriv ned alt du føler! Det er nok godt å få det ned svart på hvitt! Kanskje finne ett forum hvor du kan være anonym, så får du det i allefall ut:)

Håper det ordner seg:)

12.04.2010 kl.22:20

Hrmf.... tull og tøys.... Ja, i dag er jeg anonym. Bloggere er vel her stort sett for å bli sett??? Er det ikke mulig å få ut det man ønsker uten å bruke internett??? Hva med en god venninne.... en dagbok.... Må virkelig alt ut på nettet?? Du kunne vært anonym hvis du vil.... det er bare å lage en anonym blogg.......

12.04.2010 kl.22:24

Hrmf.... tull og tøys.... Ja, i dag er jeg anonym. Trodde at blogging var for å bli sett, bli lagt merke til. Hva med en god venninne, en dagbok..... Må absolutt ALT legges ut på nettet for at andre skal lese det, selv om man er anonym? Hvorfor? Hvis du virkelig ønsker å være anonym, så er det veldig enkelt... lag deg en anonym blogg......
Anonym: Jeg vil være anonym for bare noen timer. .

Å hvem er du ???

12.04.2010 kl.22:29

Jeg er fortsatt anonym.... og jeg har ingen problemer med å være akkurat det. Jeg skjønner at noen ønsker å dele nesten alt med alle, men alle er ikke sånn. Noen ønsker å verne om sitt privatliv. Jeg synes bare det er paradoksalt at man i en blogg ønsker å være anonym i det man utleverer seg for hele verden....... bare.
Anonym: Jeg ønsker ikke være anonym hele tiden. Bare nå i noen minutter omså.

Ann Kristin

12.04.2010 kl.22:37

Skjønner deg så utrolig godt.. Jeg var så og si anonym på babyverden helt til ista da jeg fiksa profilbildet, men her på bloggen er jeg ikke anonym. Nå er jeg ikke det noen steder.

Ida

12.04.2010 kl.22:40

Skjønna.. Har akkurat samme feelingen ofte..

Casandra <3

12.04.2010 kl.22:45

ALLTID er negativladede kommentarer skrevet av anonyme. Bare drit i h*n. SKjønner godt hva du mener. Av og til hadde det vært godt å fortelle bloggen litt mer enn du føler du kan når familie og venner leser. Skjønner at du vil få ut følelser og gjerne få respons og støtte av utenforstående.

Bare å lage en blogg til :) . En du kan bruke i sånne situasjoner og som du ikke trenger verken bilder eller navn på. En anonym en altså =)

Håper det ordner seg.. Er ikke gøy å være lei seg :( *TrøsteKlem*

Juliane Wikran

13.04.2010 kl.00:48

prøvd deg å blogge på mammanett, babyverden, eller andre sånne plassa man kan være anonym? Har blogga anonymt på ei nettside om ka æ føle og kordan æ tenke om ting, hjelpe veldig bare det.

Ann Kristin

13.04.2010 kl.09:33

Sv: Er på juliforumet ja ;) Der jeg fant bloggen din ;)

Kristina Marlèn

13.04.2010 kl.11:16

Æ skjønne dæ, Camilla. Det finnes også mange plassa du kan gå å snakke med noen, vet du :) Eller ringe anonymt til slike telefon nr, som kan høre på dæ :)

Skriv en ny kommentar

hits