Man kan gjøre mange gode kupp..

Og jeg er sliten. Gleder meg til å legge meg i sengen å bare slappe av. Å sove. kan til og med sove lenge i morgen, har nemlig fri fra skolen, og det blir godt. Har vært på skolen i dag, å jeg har vasket leiligheten vi bodde i før, hadde to venninner som jeg var så heldig at de ville hjelpe meg. Så da ble det fort unnagjort.

Her om dagen kom jeg borti en annonse på facebook, på en selge/bytte side om ei dame som skulle gi bort masse jenteklær i størrelse 0-6 mnd. Så jeg og Christine dro å hentet de klærne i dag bare for å se hva som var der. Det var kjempe mange fine klær, så det synes jeg jo var et kjempe kupp. Det lønner seg å hente ting som gis bort, du kan virkelig få noen bra ting der. Så nå skal jeg bare får kommoden inn i hus, vaske klærne, å legge de i kommoden, tror ikke jeg trenger så veldig mye klær nå, vertfall ikke til de første månedene.

I morgen skal jeg få tatt bilder av leiligheta vår, å legge ut her. Mange som ønsker å se hvordan vi har det, og idag ble det fint her, gutten min har hengt opp gardinene ( som jeg har vært treeeg med å gjøre lenge). Vi har også hentet ny bilen idag. Så mye er gjort.

Hva har du gjort i dag?
Har du gjort noen bra kupp?


2 kommentarer

Stine Elise

15.04.2010 kl.22:58

Oi, klær som gis bort må jo være kjempebra. Det har jeg aldri vært borti før!

Gleder meg til å se bilder av hvordan dere bor :)

Camilla

15.04.2010 kl.23:16

Klær som gies bort er supert. Har vært innom ca tre personen som har gitt bort babyklær på finn.no, og mesteparten av klærne har vært helt supre :) Jeg fikk så mye at jeg ikke behøvde å kjøpe inn noe i størrelse 50 og 56 selv, hehe!

Da jeg skulle hente klær hos den ene personen ga han meg også en helt ny brystpumpe, og masse avent tilbehør (morsmelk oppbevarings bokser osv osv), og en baby bjørn badebalje, som har falt veldig godt i smak hos veslemor :) Så ting som gies bort er supert, og ikke nødvendigvis i dårlig kvalitet :)

Skriv en ny kommentar

hits