Sitter på min gamle arbeidsplass ..

Sitter nå på Hoppeloppeland, samboer er her med sønnen sin. Og jeg kan jo ikke hoppe, så blir bare sittende her, måtte til og med betale inngang for at jeg skulle få være med inn. Har jobbet her i nesten 1 år tidligere, og kan ikke si jeg savner plassen. Bråkete er det  vertfall her .. men sånn er det vell med lekeland. Skal ta med lillepia vår hit en gang når hun blir MYE større. Syns ikke det er noen plass for de små under 1 år, for det om de er de eneste som slepper inn gratis her.

Denne dagen har vært lang. Trodde vi skulle ha skole til klokken 14, men neida. Vi slapp tidligere, og bra var jo det..For det om jeg måtte være igjen i byen for å dra til fysio. Så vente enda to timer på kjæresten så vi kunne dra på lekeland. Nei, jeg får gå å se hva de to guttene driver på med.

Hva gjør dere?
Har dere vært på Hoppeloppeland noen gang?

6 kommentarer

prepreg <3

11.05.2010 kl.18:26

har vært på hoppeloppeland mange ganger, like morsomt for store som små:)

Marina

11.05.2010 kl.19:02

Så morsomt at det e folk fra nær område her inne på blogg.no!:) Bruke du å være på nåkka baby/graviditets treff(eller ka man no skal kalle det?) i Tromsø?:)

Helle

11.05.2010 kl.21:15

Æ va på Hoppeloppeland på søndag ;) Å æ slapp å betale inngang, takket være søstra mi. Måtte egentli betale, men så sa søstra mi tell ho sminkedukka bak kassa at da gjor dem virkeli forskjell på folk, for både ho sjøl å fleire av hennes gravide venninne hadde sloppe gratis inn når dem hadde vært der. Så ho torte ikkje anna enn å sleppe mæ gratis inn ;)

Marina A

11.05.2010 kl.23:04

Å-å, så morsomt!:) Dem sei no jenta, men dem kan jo ta feil. Enn du?:) Hehe, okei. Skjønne dæ godt, e å den typen!:p

Carina

12.05.2010 kl.20:27

Camilla, Du veit at gravide SKAL slippe inn gratis dær? :O
Carina:Visste eg ikke. Men eg gikk til Cato å klagde . Så fikk pengan tilbake :D

Skriv en ny kommentar

hits