Godt med langhelg.

Dagen i dag har gått til å være hos fysioterapaut, vært på universitetet hos Trine og Marion. Så dro jeg for å trille tur med søskenbarnet mitt. Hun er så glad dagen lang, og bare smiler. Hærligste babyen jeg noen gang har møtt. Nå er vi kommet hjem, har vært å leid tre filmer, så skal jeg starte med middagen snart. Skal lage pitapizza i dag, så lenge kjæresten får pizza så er han glad. Og hvem vil ikke ha en glad kjæreste? Hehe.

Enkelte tror jeg ikke gleder meg til babyen vår kommer. JA, jeg gleder meg. De mener jeg bare klager over graviditeten. Jeg liker graviditeten min, og det er ikke bare negativt med den. Og det har jeg heller ikke sagt. Er masse positivt med den. Men til tider så er det veldig tungt. Og ingen graviditet er ikke lik, så de kan ikke sammenligne seg med min graviditet uansett. Tenk av en liten status på facebook er det enkelte som klarer å lire av seg så mye drit og umodent prat til at de er en mamma og snart kommende mamma. Men om folk har SÅ mye mot meg så kan de heller komme å si det til meg. Så vet jeg hvem som er mine ekte venner.

Nok om det. Jeg skal uansett kose meg i helga sammen med kjæresten min. Skal på cirkus på søndag, og det gleder jeg meg kjempe mye til. Blir en koselig helg. Prinsessa vår har en sovedag, har vært lite bevegelse i dag. Men kanskje ikke rart hun tar en sovedag. Har vært en uke med mye spark og dulting døgnet rundt.



Hva skal dere i helgen?


19 kommentarer

Malene - mamma til Iselilja

21.05.2010 kl.20:10

Eller gjøre som meg å slette folk fra FB? :)

Kathrine

21.05.2010 kl.20:23

hmm. kjipt med sånne mennesker..

i morgen skal vi shoppe litt av det småtteriet vi mangler til lillegutt,og søndag skal jeg på jobb.. håper dere får en fin helg!
Kathrine: Ha en kjempe fin helg da :-)

sofie

21.05.2010 kl.20:28

lettere og skrive om det negative enn det posetive det har jeg selv lært. og folk tror derfor alt bare er negativt. de skulle bare vist alt de ikke vet

sofie

21.05.2010 kl.21:01

Slutt og bry deg om det. de fortjener ikke bedre. enn dag vil de forhåpentligvis lære noe men det er kun de som taper på det tilslutt..

forresten jeg er så sikker på at jeg har dett din kjærest før, hva heter han, er fra? klarer ikke plassere.

sofie

21.05.2010 kl.21:31

klarer ikke koble hvor jeg har han fra men noe var det...

Karoline

21.05.2010 kl.21:32

Drit i de der folkan, dem burde ha såpass folkeskikk og vett at dem finn andre ting å bry sæ om. Da e det dem som har et stort ihuga problem. Det e ikkje greit med sånn negativ respons og kommentara. Hadde det vært venna eller bekjente ville de kommen med positiv tilbakemelding til dæ og oppmuntra dæ om du hadde det vanskelig. Og konkludere med at du ikkje like graviditeta di pga at du ikkje har det så lett når det e tungt etc, da e man bra korttenkt.

Sjøl om det kan vær vanskelig; prøv å se det positive i det. Du har nokka de ikkje har, og du e sterk:) Godt du sir ifra! Kjenne dæ ikkje, men æ har fått inntrykk av at du e en kjempe flott person :-)

- i helga e det jobb og full avslapping :)

Camilla

21.05.2010 kl.22:53

Ha en fin helg! Og ikke bry deg om de!

Har ingen plan. Pappan til typen kommer en tur, siden han må innom Oslo før han drar opp til Tromsø igjen. Ellers er jeg syk :( så håper formen er bedre i morgen, selvom jeg føler at jeg over 40 i feber... :(
Camilla: Regner med dere har finere vær i Oslo enn her i Tromsø? Uff, ikke bra at formen er dårlig da:/
sofie: Nei, ikke vet jeg ..
Karoline: Ja, du kan jo prøve å lese sjøl det dem har skrevve på den ene statusen min på facebook :/ For det om ho ene har sletta masse kommentara ho har skrevve, for eg trur ho fant ut at det ikke va så smart alt det ho skreiv, i og med at ho sjøl skal bli en mamma snart. Og da skriv man bare ikke sånne ting til andre.

Takk <3

Karoline

22.05.2010 kl.02:17

;ja, har sett et par unødvendige kommentara du har fått på facebook nå og da. Ikke særlig gjennomtenkt. Blir lettere irritert på dine vegne:p

Camilla

22.05.2010 kl.15:25

Sol og varme :) Strålende vær. Gleder meg til nesa er brukbar igjen og feberen er borte, så skal jeg hive meg ut i go'været :D

Lone

03.06.2010 kl.22:21

Hei!

Søtt par.

Kjempe fin mage du har^^.

Er stor fan av bloggen din
Lone: Takk takk :) Hvem er du da ?

Lone

04.06.2010 kl.14:38

Jeg bor i øverveien i Olderdalen, ca 200 meter unna der din bestemor bor^^
Lone: Hm. Tror nokk ikke jeg vet hvem du er. Hvor gammel er du?

Lone

04.06.2010 kl.22:20

Jeg blir 20 i juli! Ellen og Arne i o-dalen vet du hvem det er?
Lone: Nei, vet ikke hvem det er.

Skriv en ny kommentar

hits