Sola får meg til å smile.

Og det er ikke rart. Det er vamt og godt. Har den bæste kjæresten. Og dagen i dag har vi tilbringt i byen.Sto opp i mårrest, så kjøre vi til byen å henta lille Maja. Så dro vi til byen å trilla. Man kunne bare gå i singlet og tights. Så hærlig var det. Var å satt i kirkeparken sammen med noen i klassen. Så måtte vi gå å gi middag til Maja. Der møtte vi Cathrine. Så kom Christine og Nathy. Måtte kjøpe ny body til lille Maja. Bleia hennes hadde blidd søkkvåt. Jeg var nokk litt sein med å skifte på henne, men alt fiksa seg. Så gikk vi gjennom byen, spiste is og bare kosa oss masse.

I kveld blir det lasagne og hvitløksbabuguetta til kos. Så blir det vell film eller noe (?). Vet ikke helt med den siden kjæresten min har vært så heldig å få seg nytt PS3 spill i gave hos meg. Er ikke jeg snill med kjæresten eller? Har også vært å fått noen nye klær til prinsessa min. Er så heldig at tante gir oss klær. Sparer masse penger på det. Kjenner på bekkenet mitt at det har vært en lang da.

I morgen blir det på noe som heter Speednight. Det er på en måte dragrace, skjer her på flyplassen i Tromsø. Har ikke så lyst til det, men gjør det for kjæresten sin del. Så snill er jeg. Hihi.

Hva gjør dere i dag da?
Hva skal dere i kveld?
Bruker dere å være snill med kjæresten?

Husk spørsmålsrunden min HER, du kan spørre om hva som helst.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits