Streiken er over , HURRA

I går var streiken over, så vi måtte møte på skolen klokken 11 i dag. Var på skolen i 2 timer bare for en hau med info. Men de andre iklassen har muntlig eksamen neste uke, og jeg har ikke allmennfagene, SÅ jeg er permitert fram til onsdag. HURRA for den. Så jeg har bare to skoledager igjen. Så er det sommerferie, en ferie jeg skal nyte før lillegull kommer til verden. Det er da alt skal gjøres klart.

Fikk en hjemmeoppgave levert tilbake i dag, fikk 5 på den oppgaven. Kunne fått 6, men var en oppgave som trakk litt ned. Men er kjempe fornøyd med denne karakteren. Jeg er flinkere nå på skolen enn jeg var før. Nå skal jeg bare se på tv, vente på kjæresten, så skal jeg lage fiskegrateng til middag. Er sulten nå, men har koset meg litt med jordbær.


Hva gjør dere i dag?
Har dere noen eksamener igjen?
Mange dager igjen på skolen?

5 kommentarer

Malene Vik

10.06.2010 kl.15:03

Yep, det er absolutt å anbefale!

jeg har en igjen som jeg sitter å leser til nå.

Juliane Wikran

10.06.2010 kl.16:43

Idag skal æ på jobb x) Har den tverrfaglige eksamen igjen, eller det e den eneste eksamen vi kom opp i så :) Så etter tirsdagen e æ så å si ferdi på skolen. Hurra!
Va på jobb i hele dag, og blir tidlig kveld for min del. Ble trekt opp i eksamen under streiken, så no e æ ferdig med vgs (blir aaaldri lei av å si det:)

Grattis med god karakter på oppgaven!:) savne å gjøre helserelaterte oppgava enn kjedelige allmennfag..

Idurt

11.06.2010 kl.00:08

Ka flenk du e camilla <3

Kos deg masse <3

Skriv en ny kommentar

hits