Jeg orker ikke bry meg. .

Greit det kommer anonyme kommentarer, som er rett og slett drittslenging. Men ser nå at det er flere gode blogglesere som faktisk liker den jeg er og liker bloggen min, så jeg vil velge å fortsette. De kommentarer som er frekke, ekle og anonyme vil IKKE bli godkjent, og jeg vil blokkere de IP adressene jeg kommer over.

Det er mange som vil følge meg framover, om hvordan hverdagen vår blir når prinsessa vår kommer. Og det setter jeg stor pris på at folk sier. Jeg skal heve meg over all den her dritten. Greit kanskje DU ikke tåler trynet mitt, men jeg vet jeg har mange gode venner som faktisk gjør det. Og at man er anonym og skriver slike ting gjør ikke noen til noe bedre menneske enn andre. Det bare viser at enkelte liker å rakke ned på andre,men tørr ikke stå for det.

Så det blir blogging framover, kanskje i mindre grad. For ser for meg at det kan bli hektisk hverdag når prinsessa kommer <3 Men, ååååh,vi gleder oss <3

14 kommentarer

sofie

30.06.2010 kl.20:30

flott.

Marita

30.06.2010 kl.20:35

YESS! Det va det her æ venta på! Så skal du se at det vil være morsomt å blogge igjen. Bare ha den rette motivasjonen og overse det tåpelige. Om dem virkelig e så retard at dem velge å fortsette å holde på så sir det mye mer om dem. Å det e som sagt flertall av folk som like bloggen din.
Braa Camilla! :-) Du e mye bedre enn de stakkaran som heng sæ oppi alt du gjør og sir. Dem burde kanskje se på sæ sjøl, de e nok helt sikkert ikke feilfri! :)
Karoline: Det e ingen her som e perfekt, ordet perfekt skulle ikke ha fantes :-)

Angelika Andersen

30.06.2010 kl.21:36

Har opplevd akkurat det samme! Følte meg pressa oppi et hjørne, og det var lite kult å blogge. Selvom man får flere positive kommentarer så tar de negative over :/

er vanskelig å tilfredstille alle når folk bare står som hauker over deg og bare leter etter feil. Når de finner "feil" så kan de legge ut all aggresjonen på deg :S! Er så tåpelig med sånne mennesker.

Skal vi begynne å skrive antifeministiske blogger som bare handler om barnemat, bleier og støvsuging :P? Kanskje de lar oss være da xD?
Angelika Andersen: Jeg har flere positivte kommentarer enn negative. Men en negativ er det samme som 100 positive føler jeg. Man blir mer nedtrykt av det, og man legger seg oppi det.For man føler seg så dårlig pga det.

Ja, la oss gjøredet ;-)

Marina Abrahamsen

30.06.2010 kl.22:10

Herlig :)

Stine

30.06.2010 kl.22:23

folk skriver dritt til meg å... Det er ikke noe og bry seg om. Men greit og blokke dem da=) Skulle gjort det selv as.
Stine: Ja, er veldig greit å blokke dem ..

novemberbarn

01.07.2010 kl.12:31

Hei! Vil du legge ut bilde av vognen? :-)
novemberbarn: Hei. Får ikke kamera til å fungere:/ Men du kan google Emmaljunga City Cross. Så finner du bilde av den :-)

Helene-20år og tobarnsmor

01.07.2010 kl.19:44

Sånn de skal være!!!

drit i dem! hadde noen sånne selv og ignorerte dei!:)

Syns de e spennende lese bloggen din!:)

Spes siden du e like langt påvei som meg:D

novemberbarn

02.07.2010 kl.20:19

Okei, hvilken farge? :-)
novemberbarn: svart :-)

Skriv en ny kommentar

hits