Anbefaling - Please iskrem

Vi var i dag på vår vanlige handlerunde. Og utenfor Spar butikken var det et nytt skilt med en ny is-sort. Youghurt-is, nam nam tenkte jeg. Elsker youghurt is. Så tenkte jeg måtte prøve ut denne isen. Det var fire forskjellige smaker på denne isen.

- Sjokoladeyoughurt is med sjokoladerippel og sjokoladebiter
- Toffeeyoghurtis med karamellrippel og mandler
- Vaniljeyoghurtis med lime/sitronrippel og limefudgebiter , var denne jeg prøvde meg på.
- Vaniljeyoghurtis med rørte jordbær og yoghurtbiter

Prøvde meg på denne isen med lime fordi jeg liker sure og syrlige ting veldig godt. Ble kjempe overrasket over denne isen, og anbefaler den til alle som liker is, og er glad i youghurt is. Nam nam .




Har du smakt denne isen?
Kunne du tenkt deg å smake den?

12 kommentarer

Ellen Thuseth

12.07.2010 kl.21:13

Oy, den så skikkeli go ut! :D
nam, sei æ bære :) Ælska is :D
Ellen: Og god var den :D Du burde smake den!

Ellen Thuseth

12.07.2010 kl.22:01

Ja, det skal jeg gjøre! :p

Må bare finne den på en butikk først :D

jeanette, mamma snart :)

12.07.2010 kl.22:15

Kjøpte meg 2 bokser med is idag og nå minnte du meg på at jeg hadde :) Så nå blir det is på denne jenta!

Nei har ikke smakt dem men fikk veldig lyst :)
jeanette, mamma snart: Ja, den burde du virkelig smake :-) Var kjempe god is! Og litt sunnere enn andre iser :D

idamor91

12.07.2010 kl.22:26

Åhhh!! den må e smak, men vi hakke henning olsen på rognan :( må t fauske da! :S

sunni

12.07.2010 kl.23:42

Ja jeg spiste den på lørdag! NAM! Den med sjokkoladesmak da.
sunni: Jeg skal prøve alle smakene :D

MammaMita

13.07.2010 kl.00:48

mmm, hørtes veldig godt ut. den skal prøves:)

Marita

13.07.2010 kl.12:04

Har holdt på å kjøpe den isen sjøl, faktisk! Men no trur æ at æ skal gjøre det neste gang æ går ned på butikken! hehe. Når det kommer til klipping av navlestreng så kommer mest sannsynlig ikke Daniel til å gjøre det. Du ser, vi har sett på det her programmet som hete Fødeavdelingen (gikk på tvnorge) og det syns han det så ut som at babyen fikk vondt og begynte skrikinga først etter man klipte den... å han vil ikke gjøre babyen vondt... så det e greit egentlig. Han e redd for blod uansett.

Leste i fødselsbok at selve fødselen vil kjennes ut som "bølga". Det begynne med litt vondt, så mer vondt, så toppe det sæ og blir borte. Det som e viktig e å slappe av å jobbe med smertan. I boka sto det at man burde late som man "rir" på bølgan. hehe, men ja.. når æ tenke over det så trur æ det kan gå greit. Norske sykehuspersonell vet jo ka dem gjør. Det hele vil nok gå kjempe fint. Med dæ også.

Vi hadde ikke planlagt det i det hele tatt. Egentlig så trudde vi begge at vi va steril. Så derfor ikke beskyttelse. Men så merka æ det allerede natta det skjedde... for æ va så kvalm rett etterpå at æ trudde æ skulle dø... men istedet va æ bare gravid og ja, vi blei overlykkelig for det. Både for å ha barn sammen og for at vi ikke e steril, hahaha... ja. Hormonan e så i veien syns æ. Skulle gjerne ha satt dem på hylla med en gang. Det e nesten dem som slit mæ mest ut... for æ e bra sliten av å svinge på humøret.

Ikke lenge igjen til jenta kommer! Merke du det? :)
Marita: Ja, den e virkelig verd å kjøpe, så e bare å kjøpe den isen :p Nam nam nam. Det der Fødeavdelinga vil eg ikke se på engang. Sporte jordmor å ho sa ungen kjenne ikke nkka når den klippes. For den e på en måte dø, altså navlestrengen. Det beste e jo at ungan skrik når dem kommer ut , da vet man at alt e som det skal være.

Så gøy å tru at man e steril, å så e man det ikke likevell. E vell ikke gøy å være steril, men du skjønne ka eg mene for nokka. Det å gå tru at man ikke kan få baby må være en ekkel tanke om man så gjerne vil ha unga. Så kan godt tru dokker va lykkelig da ja :-) En fin histiorie egentlig :-)

Merke og merke, kan no diskuteres. Virke som den her ungen ikke har tenkt seg ut med det første. Å det gjør sånn at eg kjede meg, vil ho skal komme ut så eg har nokka å gjøre ;) hihi

Skriv en ny kommentar

hits