Hva skal man gjøre for å få dagene til å gå?

Kjæresten er på jobb. Jeg går høygravid, uten jobb. Så jeg har kjempe lite å gjøre. Ikke får jeg sove lenge heller, uansett hvor trøtt jeg er. Jordmor har sagt jeg skal sove når jeg er trøtt, men når man ikke får til så får man ikke til.
Ikke har jeg matlyst heller, så har spist en brødskive og en youghurt på hele dagen. Vet at lille tar næring av meg likevell. Så tenker ikke så mye på det uansett.

Ikke er det noe fint vær her heller så man kan ikke sitte ute å kose seg. Jeg har så lyst på litt brunfarge. Det ser ikke ut som at snuppa har tenkt seg ut enda. Hun har det vell godt der inne i leiligheta sin. Det skjønner jeg henne kjempe godt egentlig, ingen bekymringer eller farer der inne. Blir så sjalu på alle de som får bebisene sine nå. Så sitter jeg her med lillemagen og ingen prinsessa i armene mine enda.

Alle andre er så opptatt med sommerjobb, eller så er de reist på ferie til varmere strøk. Og det har ikke jeg råd eller tid til heller. Vil ikke sette meg på fly nå så nærme termin. Så da blir jeg sittende hjemme her på landet å skriver bare negativt på bloggen min. Men blir vell sånn når man er høygravid og bare venter i spenning. Om natten får ikke kjære sove, han er visst litt nervøs for at ting kan fort skje her i huset. Stakkars gutten min som trenger søvn til jobb. Han er helt utslitt når han kommer hjem. Men sånn er det vell å få et lite barn i huset. Alle må ofre littegrann.

Hva gjør du for å få dagen til å gå?
Noen tips til meg?
Har du fint vær?

15 kommentarer

Chanine Charlotte

13.07.2010 kl.15:23

Jeg vasker og rydder :p Fått støv på hjernen etter at jeg ble gravid ! hahahaha
Chanine Charlotte: Det har jeg også fått. Men når jeg er så trøtt blir det lite vasking :p

Chanine Charlotte

13.07.2010 kl.15:42

sv : Samme her :p Samboer blir GAL av meg for jeg støvsuger så og si HVER dag gjerne 2-3 ganger :p hahahah
Chanine Charlotte: Hehe, her får samboer støvsuge, å jeg gjøre de litt lettere tingene :D

Ellen Thuseth

13.07.2010 kl.16:12

Når jeg gikk gravid skrev jeg alltid meg en "to-do" liste for hver dag:)

Kunne være bare små ting som å hente posten, tømme søpla, vaske klær osv... Men da hadde jeg hvertfall noe jeg kunne gjøre! :D

Også såg jeg veldi mye film, serier osv :p Ble skikkeli tv-slave, meen er man gravid, så er man det :D

Chanine Charlotte

13.07.2010 kl.16:14

Sv : Da er du heldig :) Har en lat mann :p Men gjett om han får mye å sette fingrene i når den lille kommer !! :)

Marita

13.07.2010 kl.16:14

Høres mystisk ut... for på tv så det ut som at ungan ikke skreik før sekundet den blei klipt. Men okei, æ skal si det til han... kanskje det får han til å endre mening, selv om æ tvile :p

Joda, men det va vel mest rart for ingen av oss tenke på baby akkurat da. Æ skulle jo f.eks. fullføre utdanninga på Breivang og være helt ferdig før den tid uansett. Men æ tenkte at det aldri blei å skje. Når det skjedde så va det ikke mulig for mæ å gjøre nåkka med det. Ville ikke klart abort. Så sakte men sikkert omstilte hele min verden sæ til akkurat det, å få familie. Først no, når ting kommer på plass, går det virkelig opp for mæ at det skjer snart. Med skap full av babyklær, bleie og sånt. Har til og med ordna vogna klar til at noen kan ligge der. Det e så rart det her med graviditet... men må være verdens fineste ting også.

Kan skjønne du begynne å bli lei. Men det e ikke lenge igjen og ho kommer nok. Tenk heller at det her e siste tida du vil få tid til dæ sjøl på en stund. Når ho kommer e du opptatt. Så om det filma du vil se, bøker du vil lese og andre greier du vil gjøre så e det best å ta tid til det no. Kjenne så godt til det å bare sitte hjemme for æ gjør jo trossalt det samme. Men ja, æ finn husarbeid hele tida. Å æ vaske klær... hele tida. Aff..

Har dåkker kjøpt babyleka klar? eller vente dåkker med det?
Chanine Charlotte: Han er lat her også ,men når jeg ber han om å gjøre noe så gjør han det :D
Marita: Nei, sporte jordmor om det va ondt for ungen når dem klipte den. Ho sa nei dem vente til den slutte å pulsere, og ungen kjenne ingenting når den blir klipt. E jo en frihet å bli klipt bort fra den navlestrengen :-) Kanskje gubben din ombestemme seg i siste liten at han vil, når han ser bebisen. Vegard har enda ikke bestemt seg om han vil gjøre det :-)

Ja, plan min va no egentlig åsså å fullføre utdanninga. Men planan går aldri som man vil dem, å no e eg no glad for det :-) For eg glede meg bare no! E fornøyd eg har fullført det her skoleåret vertfall. Har du masse klær? Har dokker funnet navn? Oi. Eg har glemt å fikse vogna. Må vell gjøre det åsså.

Eg e aldri opptatt no. Og herregud eg kjede meg altså. Har begynt på babybok faktisk, Baby Krøniken hete den. Kosta meg 300 kr, men herregud den e fin. Har gjort masse småting i den allerede. Babyklærne e vaska, tørka og bretta i kommoden. Så ingen mer klær å vaske.

Nei, har ikke kjøpt leka. Ungen har ikke bruk for det de første uken, for dem sover nesten bare det. Så tenkte vi at vi kan jo ønske oss det i gave i stedet. Blir billigere for vårres del. :)

Line

13.07.2010 kl.23:19

Det kommer egentlig ann på været. Dagene det er sol ligger jeg noen ganger ute og soler meg, er ute med venner osv. Men noe jeg har begynt med er å legge pc i skyggen eller sette opp en parasoll, også ligger kroppen i sola, så ligger jeg og ser på lost, one tree hill, prison break og hva det måtte være. Da har jeg noe og gjøre, jeg blir brun(forhåpentligvis:P) og jeg får ikke dårlig samvittighet for å se på det fordi jeg ligger ute. Da går hvertfall tiden fortere for meg.

Om det ikke er fullt så bra vær, kan man bake en kake, ta seg en joggetur. Være inne og se på tv, og egentlig gjøre de tinga jeg ikke gjør når det er fint vær : )

håper dette var et bra no svar. Du skriver bra, stå på vidre ; )

Marita

13.07.2010 kl.23:25

Kanskje det, vi får se ka som skjer. Og ka Vegard gjør når tida kommer.

Har EKSTREMT mye babyklær. Du skjønne, æ fikk klær fra mitt søskenbarn som fikk gutt for 10 mnd sida (veldig mye og æ trur ikke ho skal ha flere barn), så fikk æ litt fra tanta mi, mamma har kjøpt inn mye forskjellig og strikka en del og i tillegg til det så har æ vært på mørkeloftet til bestefaren min og henta gamle familieklær som gikk ann å ha. Så det e klær i alle størrelsa opp til 80/90 trur æ. Så slipp æ liksom tenke på det. De mindre størrelsan ligg fremst og de større bakerst :) Navn har vært svært så.. vanskelig. Og vi har bare blitt enig om ett. Sakarias. Så det blir mest sannsynlig det han vil hete. Men æ ville faktisk kalle han Hjalmar (etter bestefaren min) og siden det e lite brukt i dag. Kanskje ikke verdens beste navn... for Daniel likte det ikke. Men vi skulle gjerne hatt flere alternativa for det e jo ikke sikkert han vil passe Sakarias når han kommer. Å fikse vogna har bare vært tidsfordriv... men det e koselig å se at den e klar :)

Ja, det e smart. Tenkte på det samme. Eneste vi vil kjøpe sjøl av leka e bitering og sånt. E litt nøye på dem og smokk ettersom det finnes mange rare stoffa. Har du kjøpt inn ammebh eller sånne gensera? har kjøpt innlegg og visste ikke om æ gidda å kjøpe bh... om det e vits rett og slett... men æ så at overdelan kan være handy for da kan man flekke puppen fram på en litt mer distrè måte :p

Isabel

14.07.2010 kl.10:08

Du må prøve å spise med med tante på at lille jenta trenger næring, som hun får fra deg, så prøv å spis mer enn en bødskive og yoghurt. Jeg brukte å vaske klærne hannes og legge de i stellekomoden, slik at alt var klart til den store dagen. Baggen pakket jeg også som sto klar i gangen. Vask og stryk sengetøyet hennes, og fiks senga så den er klar til dere skal hjem :) Elsker å gjøre sånne ting når jeg viste det var rett rundt hjørnet ;P

Caroline

14.07.2010 kl.12:49

Tar en del bilder, spiller spill, leser blader, hører musikk, går tur ;P

ÅslaugCharlotte

14.07.2010 kl.14:09

Heia :) Du, huske du skreiv for en stund sia at du va å henta sånn gratis bleiebøtte på Reflex eller kor d va... fikk sånn mail nu om at æ kunne registrere mæ også dra å hente, men KOR skal æ hente ? ;)

Også... Baby Krøniken, den babyboka... kanke du legge ut bilde av den? Æ e så kresen på babybok.. hehe.. har fått 3 forskjellige allerede, men e liksom ikke fornøyd m nån av dem! Og som du sir, det e fint tidsfordriv å begynne med den før ungen kommer :)
Marita: Ja, e ikke så greit å vite ka de guttan gjør når den tia kommer. Hehe.

Heldig dokker e som har masse klær. Eg syns eg har lite klær, men vet liksom ikke helt så har ikke orka kjøpe mere før snuppa e ute å eg ser ka eg treng for nokka, da kan eg dra på shopping tur. Men alle de klærne vi har har eg fådd, har kjøpt noen få bodya sjøl eneste.

Sakarias e et kjempe fint navn syns no eg. Men som du sir så e det jo ikke sikkert det passe. Men det finn dokker ut når han kommer, å da kan dokker jo finne ut andre navn :-) Men e jo greit å være enig om navnan da.

Smokk har eg kjøpt sjøl. Trur no eg har kjøpt riktig smokk , fins så mye rart. Men eg kjøpte på Barnas Hus, og den trur eg e ok :) Har ikke kjøpt ammebh, men skal kjøpe det. Trudde eg ikke ville trenge det. Men etter å ha snakka med flere så ser det visst ut som vi kommer til å gjøre det likevell. Dem sa det bare va vanskelig med vanlig bh. Og ammebh gjorde hele amminga enklere. Har ikke kjøpt noen ammetoppa, har liksom ikke funnet noen. Innlegg har eg kjøpt. Og brystskjold, ei venninne sa det hjalp skikkelig på amminga om man plagdes og blei sår. Så har no det her i tilfelle.

Skriv en ny kommentar

hits