Da gjøres siste rest ..

Jeg venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb så jeg kan hente han. Han måtte jobbe lengere i dag, og det irriterer meg at vi aldri vet når de dagene er, og han har aldri hjerte til å si nei når dem spør om han kan være lengere. Men, en ting er bra, det blir penger av det. Og det trenger vi sårt til baby kommer til verden.

Va oppe klokka 05.45 i mårrest, fikk alldeles ikke sove lengere. Så jeg la meg ned å så på noen serier på MTV. Så sovnet jeg klokken 11. Heldigvis. Ellers hadde jeg ikke vært noen bra kjæreste i dag, sur og grinete med hodepine. Så alle kan være glad for at jeg sovnet igjen.

Jeg kjeder meg mens jeg venter, så jeg har satt på siste maskin med klær til snuppa, og nå skal jeg koke flaskene klar tilfelle ammingen ikke går som den skal. Men krysser fingrene for at ammingen skal gå fint. Ikke sant?
Skal også gjøre vogna klar i løpet av kvelden, så vi kan legge snuppa vår der når vi kommer hjem. Hun må jo få prøve vognen sin så klart. Hehe. Herregud kor eg lengte etter den prinsessa inne i magen. Klarer nesten ikke vente lengere.

Til helgen skal vi hjem til mamma en tur igjen. Gleder meg. Hun mente vi ikke skulle komme siden det da er bare to uker igjen til termin, hun mente vi skulle holde oss hjemme i Tromsø når det er "slektstreff" hjemme i Lyngen. Tull og tøv. Mama, I am coming home.

Har du lenge igjen til termin?
Noen som kunne tenkt seg å lage design til meg?
Noen andre som sliter med å få sove på dagene?

8 kommentarer

sandra, mamma i oktober

14.07.2010 kl.18:02

jeg har 13+2 igjen til termin :)
sandra, mamma i oktober: Det er jo ikke lenge da :D

Isabel

14.07.2010 kl.18:23

Kan prøve å lage et design til deg jeg hvis du vil :P Bare si hvordan du har tenkt deg, og sende de bildene du vil bruke :)
Bell: Hihi, skal prøve å få gjort det i løpet av uka :-) Må finne bildan mine .. som ikke e på den her pcn :)

Isabel

14.07.2010 kl.18:44

Den er grei :) Bare legg igjen en komentar på bloggen min, slik at jeg ser den :)

jeanette, mamma snart :)

14.07.2010 kl.18:48

Har termin om 7 usle små dager :)

Sliter utrolig med å sove faktisk, uansett hva jeg gjør så våkner jeg hele tiden, sover på det meste 2 timer i strekk. Da er jeg heldig!

Galnaste

14.07.2010 kl.19:14

sliter litt med og få sove på natta :p hehe men får ikke sove på dagen heller for da er det fult fres med sparking med en gang jeg legger meg :p

Juliane Wikran

14.07.2010 kl.22:17

Rett over 10 uker igjen til termin nå, så det er enda en stund igjen.

Sliter kjempe mye med å få sove, våkner av hver minste lyd og springer for å pisse i ett sett. Og siden jeg sliter med å sove så blir det ikke mer enn 2-3 timer tilsammen, noe som ikke er særlig bra for hodet.

Skriv en ny kommentar

hits