Gooo bilen vårres ..

Kjæresten krangla lenge om å få kjøpe oss ny bil. Og til slutt så fant vi ut at vi måtte ha ny bil til prinsessa vår kom. Må jo ha plass til barnevogn og diverse greier. Så da ble det en Audi A6 på oss. Betalte dyre dommer for den. Dyr forsikring er det også på den. Men bilen er virkelig verd det. Liker å kjøre den, er kjempe fornøyd. For min del hadde vi ikke trengt en så dyr bil, men kjæresten er kresen. Og han lovde meg om vi ikke hadde råd til å ha den så skulle vi selge den igjen. Det har gått flott å ha den til nå. Det er kjempe god plass i den. Så han får ikke lov å selge bilen vår. Hehe. Gutten min er visst også veldig glad i bilen, er så nøye med den. Ren og pen så og si hele tiden.Hvilken bil har dere?
Kjøpte dere ny bil når dere skulle ha barn?

17 kommentarer

Chanine Charlotte

14.07.2010 kl.18:40

vi har en brukt Opel vectra som vi kjøpte i vinter :) Skikkelig stasjonsvogn :p

Susann Natalie

14.07.2010 kl.18:54

Gratulerer med ny bil :)

Vi har Opel...typen skal kun ha Opel biler..hehe..Nesten akk fått kjøpt opel stasjonsvogn pga plass tiil vogn ;)

Stine Elise

14.07.2010 kl.18:57

Vi kjøpte ikke ny, men måtte skaffe bakseter. Har en Audi s4, men uten bakseter. Har nettopp skaffet det nå. Audi er gode biler :D

Isabel

14.07.2010 kl.18:59

Tjoho...vår parkeringsplass :P Vi har ikke byttet bil enda. Trengte ikke det fant vi ut :)

May Liss - Mamma til Markus

14.07.2010 kl.20:58

vi har også audi a6, dyr forsikring har vi og. men det er for at vi begge er under 23år
Vi kjøpte ny bil til bebis kom :) En BMW 5serie, veldig fornøyd - utrolig god bagasjeplass!

Ellen Thuseth

14.07.2010 kl.22:13

Fin bil! :)

Vi har en VW Passat ( som vi bruker som "familiebil") også har vi en Opel Vectra, men den ligger ute for salg nå :)

Juliane Wikran

14.07.2010 kl.22:19

Vi har en Audi A4, akkurat stor nok i bagasjerommet til å få plass til barnevogn, så den passer bra hvert fall det første året til den lille.

Marita

14.07.2010 kl.22:44

Har du klorevotta? det e smart å ha på sykehuset, så ungen ikke klore sæ sjøl. Også e det smart med newborn lue. Du vil nok oppdage det raskt, æ har bare tatt i mot det meste æ har kommen over. Du har vel enda ditt navn hemmelighetsstempla, men ja. Æ får det nok med mæ når ho har kommet til verden og det hele blir offentliggjort.

Det e sikkert bra når det kommer fra en barnebutikk. E mer skeptisk til dem du kan finne på dagligvarebutikka osv. Har noen fra reflex og andre fra apoteket. Har du forresten bestilt sånne gratispakka? Vi har dobbelt opp med alle. Det burde du gjøre! Du får det aller viktigste gratis og ja, masse nyttig. Link: http://shoppemamma.com/barneutstyrsguiden/gratis-startpakker-til-babyer/

Ammetoppa har dem på h&m på Pyramiden. Der har dem best utvalg av mammaklær syns æ. Hm, men altså æ e litt småredd for at puppan mine vil vokse mer etter fødselen ellerno. Hadde vært så dumt å bruke penga på en ammebh også e den plutselig for trang eller for liten. Men... ja, æ kan sjekke litt ut... det hadde ikke vært til skade å hatt sånn 1-3 stk. Ka i all verden e brystskjold? har ordna mæ brystpumpe sånn i tilfelle æ har for mye melk eller skal bort ellerno. Det kan være nyttig. Så unngår man også betennelse ved overflødig melk.

Prøvde den isen du snakka om... herregud kor æ måtte leite før æ kom over den. Dem har den bare på Ica her på langnes. Den va rågod, men spiste nok litt for mye... blei nemlig litt kvalm. Fudge greiern va helt herlig! :)

14.07.2010 kl.23:16

Vi har volvo v70... klassik :P Daniel bryr seg ikke om være ryddig inne, men i bilen - DA skal det være rent og ryddig! Den blir vasket hele tiden, hehe.
Audi e finast når det e stasjonsvogn, og den der va fin:-) Og komfortabelt å sitte i. Godt valg:p Men så ska det sies at man e bittelitt audi-frelst
Marita: Alle snakke om de klorevottan. Og eg klare ikke finne ut kor man kjøpe dem henne. Men mange sir åsså at dem har litt godt av å klore seg sjøl, for det leges kjempe fort igjen. Så vet ikke om eg skal kjøpe det eller ikke. Ja, det e nokk ganske hemmelig, har SÅ løst å fortelle det no :-) Men trur eg skal holde meg ..

Ja, har noen gratispakker, Libero og BAM, pluss at eg har henta gratis bleiebøtte på Reflex.

Eg va å kjøpte to ammesingletta på HM i dag :-) 199 kr for 2 stk. Så kjøpte meg to. Dem så skikkelig god ut. Ja, dem har godt utvalg på pyramiden. Dem anbefalte meg å kjøpe en ammebh i en større størrelse enn ka eg bruke no. Så skal gjøre det i mårra når eg må en tur til byen. Du får kjøpt brystskjold på apoteket. For de første dagan kan man bli veldig fort sår på brystvorten og det kan begynne å blø å sånn, å da e det veldig smart å bruke sånne , ei venninne hadde god bruk for dem :-) Så eg kjøpte no sånn tilfelle. Kosta bare 60 kr for dem ca :) Brystpumpe har eg ikke fiksa meg enda, tenkte eg sku vente til etter fødsel for å se om eg får bruk for det. For det vet man jo enda ikke, og så e dem jo ganske så dyr.

Ja, man må vite kordan butikka som levere kordan merka med is. Ja, den e hæææærlig den isen. Kordan smak smakte du på?
; begge type bilan e vel dyr å forsikre, typisk at yngre sjåføra kjøre dem:p Bmw e greie bila ut av de eldre versjonan:) Men audi e alltid best ;p hehe.

Så dåkker skreiv litt om klorevotta. Mange kommer innom oss og spør om vi har eller om vi veit av noen som har. Da må dåkker sikkert til en spesialbutikk som e spesielt for babyutstyr muligvis? Det går an også å kjøpe helt enkle og tynne bomullsvotta, de fleste klesbutikka som har barneavd har det inne stortsett heile året. Også vi:p

Marita

15.07.2010 kl.11:37

E faktisk ikke sikker på kor man finn dem æ heller, men æ regne med at dem må ha det på reflex hvertfall. Mamma kjøpte mine ser du. Hold dæ bare til ho kommer. Gjør alt mye mer spennanes! Hehe, du sa det va samisk inspirert så æ tenke hele tida at det må være Aina elns :)

Mamma skulle nok hente den bleiebøtta for mæ. Har dobbelt opp med alt sammen. Fikk Daniel til å fylle ut i sitt navn og mamma litt... så æ har ekstremt masse fra de pakkan der.

Oja, har aldri hørt om brystskjold før. Om æ ikke glemme det av så skal æ sjekke det ut. Ja, æ like pyramiden best i utvalg. Det virke veldig handy med ammeoverdela. Så det må æ også hamstre inn etterhvert. Lindex i byen skal ha gode ammebh'a men dem har vel det sikkert flere plassa også. Men der har æ sett at dem har egen avdeling for det.

Prøvde den med lime. Så faktisk ikke på de andre for æ hadde så lyst å teste den ut.. :p

Stine

15.07.2010 kl.12:32

Vi kjøpte klorevotta, men har ikke brukt dem. Ho har klort seg litt, men det lege seg fort så det e ingen problem! :)

Hvis du skal amme burde du ikke pumpe hvis det ikke e heeelt nødvendig, for da får du bare mere melk og ende opp med å pumpe hele tida. Slitsomt. Vi klare oss no enda uten pumpe å flaske og alt. Så lenge snuppa får puppe når ho vil, regulere melka seg etterhvert. Hvis man ikke e uheldig å faktisk har for lite eller for mye (sånn som mæ) men det går ant å prøve uten å pumpe å styre først :)
Marita: Nei, orke ikke de klorevottan. Orke rett og slett ikke å dra å leite etter dem ;) Hehe. E litt lat og sliten. Har vært på sykehuset hele dagen så. Ja, e litt samisk inspirert, men Aina e det ikke :-)

Sia eg ikke får KS, og har fødselsangst så sporte eg om eg MÅTTE gå overtid. Da sa legen at vi kunne lage avtale at eg ikke trengte det, for d e jo værre jo større ungen blir, så eg blir sotte igang om ho ikke kommer til 3. august ;) Men eg trur no ho kommer før det.

Eg har vært å kjøpt ammebh i dag på Lindex i byen , å den virka kjempe god :)

sunni

15.07.2010 kl.17:16

Vi kjøpte også Audi A6 før lillingen kom ;)

Skriv en ny kommentar

hits