Da tar vi "ferie" . .

Hehe, tar bare ferie over helgen. Skal hjem til mamma på slektstreff, gleder meg kjempe masse. For det om mamma ikke er så enig at jeg skal komme hjem så nært termin, men jeg skal hjem. Så det er veldig veldig greit. Må snart stå opp av den her senga å spise frokost, dusje, og pakke ned klærne vår. Skal ikke ha så mye med oss. Men må vell ha med oss noen reine truser kan jeg tenke meg.

I går var det nydelig vær her, etter klokken 14. Fikk ikke gjort så mye i det fine været for jeg og kjæresten la oss tidlig i går. Begge to var helt skutt, så da var det best å bare ta senga fatt. Jeg hadde faktisk styrt hele dagen ibyen med sykehusbesøk og en tur til legen. Ganske vellykket dag vil jeg si. Møtte på en helt fantastisk lege for enangsskyld. Og det var godt å bli tatt litt på alvor. Gleder meg til neste uke. For på mandag er det fysioterapaut. Og på fredag er det til den gode snille jordmora min. Endelig er hun tilbake.

Nå skal jeg bare lese litt nyheter så er det opp fra den gode senga. Alle sammen, er ikke sikkert jeg får blogget i helgen. Er minimalt med internett dit jeg kommer, men vil tilbringe tid sammen med familien. Så da gjør det ikke noe. Ha en kjempe fin helg :-)

Hva skal dere i helgen?
Skal dere på noen festival?

7 kommentarer

ÅslaugCharlotte

16.07.2010 kl.13:31

kos dåkker i helga:D

Marita

16.07.2010 kl.16:28

Ha et fint slekstreff! Blir sikkert godt å komme litt ut av byen regne æ med. Å møte familien e alltid koselig, hvertfall når man e gravid :-) Kan godt skjønne du e sliten. Det e jo bare under en måned til termin. Faen. Va nesten sikker på Aina :) Kanskje det eneste samiskinspirerte navnet æ kommer på. Om ikke Màttis ellerno. Det e kanskje guttenavn. Herregud... å æ skal liksom være samisk.. heh.

Det e jo bra da. At dem kan sette i gang fødselen. Like ikke tanken på å gå overtid æ heller egentlig, men mest bare fordi æ e redd det skal ha effekt på ungen. Har hørt så mye rart. Men det gjør man jo egentlig alltid hvis øran e lang nok. Håpe for din del det hele går smooth... men det trur æ no det gjør. Slapp bare godt av no de siste uken... og ikke tenk så alt for mye på det... selv om kanskje det e vanskelig.

NÆH! Va innom Lindex i dag og kjøpte en æ også! Men æ trudde dem va litt billigere. Når æ skjønte korsen dem fungerte så fant æ ut at dem va genial... så æ tar sjangsen. 179 om æ ikke huske feil. Virka god å ha på også. Nesten så æ vil prøve den no... men æ skal la være. Hehe.

16.07.2010 kl.16:41

er på hytta!!!!!!!!!!!!!!!!!og skal ikke på festival men...........ksn du bruke mer bilder på bloggen??
Goood helg! :)
Anonym: Koffer skal eg det ? Kem e du ?
Marita: Ja, e godt å være ute av byen :) Men litt nervøs tilfelle nokka skal skje. Så kommer tilbake til byen igjen på søndag. Det e no faktisk bare 2 uke igjen til termin, så mye mindre enn 1 måne vil eg si :) Mattis skal eg ikke kalle ungen vårres, for det e no guttenavn ;) Hehe. E ikke ordentlig samisk, bare litt inspirert av det kanskje.

Nei, dem e ganske dyr de bh'an, men eg syns dem e genial. Kordan størrelse kjøpte du da? En størrelse større enn du bruke? Eg tørr ikke prøve min no ,for den va så stooor. Å håpe ikke eg har kjøpt feil størrelse.

sunni

17.07.2010 kl.08:11

Kos dere på ferie :)

SV: Jeg syns de trantablettene er grusomme! Jeg går å raper transmak resten av dagen :P

Jeg tar sånn med sitronsmak for da slepper man det, dessuten smaker det kun sitron ;)

Ja i dag gikk det enda bedre å gi han tran, han reagerte ikke engang :)

Skriv en ny kommentar

hits