Sliten , har vært en lang dag ..

Har vært en kjempe lang dag. I dag var det en sånn morgen der jeg ikke fikk sove etter at kjæresten dro på jobb ,altså jeg har vært våken siden 06.15, og det er slitsomt for en gravid kropp å ha vært så lenge våken. Er enda våken. Og jeg er trøtt. Og ja til de som har tenkt å kommentere det, det kommer ikke til å bli noe bedre når babyen er kommet ut. TAKK, jeg vet det. Men gleder meg til det. 

Jeg tok bilen fatt klokken halv 8 i mårrest å kjørte den på verksted. Pjuuuh, sier jeg bare, ble heldigvis ikke SÅ dyrt som vi hadde trodd det skulle bli. Hadde tatt sorgene på forskudd, men blir bare en liten reperasjon som ikke koster SÅ mye. Men nokk. 

Har hatt Sandra her på besøk i dag. Så dro jeg til byen igjen å møtte mye av slekta min. Det var kjempe koselig. Er ikke så ofte jeg ser dem. Så trasket rundt sammen med dem i mange mange timer. Til slutt kom kjæresten, så vi fant ut vi skulle dra på Yonas å spise pizza sammen med Sandra. Er nokk den siste turen ut å spise bare vi to på kjempe lenge. Dro også til "svigerfar" en tur å hilste på, før ferden gikk til Christine for å hente bilstolen, vippestol og en hau med klær.

Føler jeg har fått gjort masse masse i dag. Og er fornøyd med det. Er sliten i anklene og ryggen. Og prinsessa har vært kjempe aktiv. Nå skal jeg få meg en god natts søvn, så blir det fysioterapaut og helsestasjon en tur i morgen. Blir nokk bra.

Har du gjort noe spennende idag?
Blir du fort trett og sliten mens du er gravid?

6 kommentarer

jeanette, mamma snart :)

21.07.2010 kl.23:45

SV:;

Er det langt mellom dem hos deg da?
jeanette, mamma snart: Ca 1 uke :)

Marita

22.07.2010 kl.16:25

Kan være godt å slappe av, ja og å handle som gravid e slitsomt. Har tatt resten av den her dagen fri og har ikke tenkt mæ ut døra. Skulle egentlig på cafè med bestekompisen min, Andreas, men måtte bare be han komme hit istedet. Orke rett og slett ikke mer drittvær og bygåing no... Dumt æ ikke så dæ sitte der da! Hadde vært kos å slått av en prat eller fire :)
Marita: I dag har eg bare vært hos fysio , og det e godt. Så va eg på helsestasjon en tur å hilste på ho helsesøstra som skal ha kontrollan på prinsessa vårres :) No vente eg på Vegard at han skal hentes , han e hos sønn sin i dag :) Hehe, eg orka ikke rope etter deg, e litt sånn sjenert :p

sunni

22.07.2010 kl.21:29

Jeg skjønner godt reaksjonen din ang folk som bestandig skal fortelle hvordan ting blir når man får baby. Jeg er mildt sagt skitlei av det og kan herved bekrefte at det er ikke så grusomt som folk skal ha det til. jeg sover når Aslak sover å vi koser oss masse, dessuten trenger du mindre søvn mens du ammer, fordi søvnen er mer effektiv. Og helt egentlig driter du i at du får lite søvn fordi det er så koselig å være våken sammen med lillebabyen! :)

jeaogelias

23.07.2010 kl.14:18

Jeg forstår deg godt!

Skriv en ny kommentar

hits