Hvil i fred.

Idag er datoen 22. juli 2010. På denne dagen for to år siden døde du kjære, min kjære onkel. I en arbeidsulykke. Du døde fordi du skulle sikre så at andre ikke fikk strøm i seg,men mens du gjorde det så fikk du strøm i deg selv. Og døde. Husker ikke mye av den dagen. Mye av den dagen er virkelig borte for meg. Husker jeg gråt. Tårene bare trillet. Og jeg trodde ikke på det.

Hvorfor skulle min kjære onkel som var som en "storebror" for meg dø? Du ble tatt bort fra oss så altfor tidlig. Du ble bare 33 år gammel. Du etterlot deg en datter og en stedatter. Det er så uvirkelig enda. Da vi var i huset der du bodde i fjor så var det så tomt uten deg. Men likevell så godt å være der hos tante Merethe og ungene. Men du med ditt smil og morsomheter var ikke der. Du som bare ertet og plaget meg. 

Jeg var din første onkelunge, og du skulle absolutt passe meg hele tiden. Var så stolt av meg. Og du var yndlingsonkelen min. Du er enda det, for det om du ikke er her. Skulle så inderlig ønske at du kunne være her nå når lille prinsessa kommer til verden. Du skulle vært gudfar, det har jeg bestemt. Men har sport Tante Merethe om å være gudmor, å det ville hun gjerne. 

Vi savner deg så inderlig MASSE. Det mangler et del i hjertet mitt, din del. Knust. Men du er der for det. I tankene mine, hjertet mitt. Jeg vet du ser ned på oss og passe på oss. Du kommer til å være så stolt over den lille som kommer til verden, og jeg vet du kommer til å passe på. Jeg drømmer ofte om deg. I drømmene mine så plager du meg slik som du bestandig har gjort. Plager meg til jeg blir sint. Men i drømmene mine vet jeg at du er borte, så jeg skjønner ikke hvorfor du er der å plager meg. 

Av hele mitt hjerte skulle jeg ønske du kunne være her med oss. Vi er så glad i deg. Savner deg SÅ masse. Hvil i fred kjære onkel Kjellemann, du vil alltid være i hjertene våre.

 

  

3 kommentarer

Annette Lill Hauge

22.07.2010 kl.15:40

Kondolerer :(

Juli snupp ble Juni snupp <3

22.07.2010 kl.16:02

kondolerer :(

Marita

22.07.2010 kl.16:21

Kondolere så mye..

Skriv en ny kommentar

hits