Har vært en koselig dag

Har ikke vært helt i toppform i dag nei. Har svettet, hatt hodepine og diverse. Men har tvingt meg selv til å være sosial for det. Så dro å hentet kjæresten på jobb. Så dro vi på besøk til tanten til Vegard. De har akkurat kommen hjem fra en kjempe lang ferietur. De har nemlig kjørt helt ned til Milano, så hjem hit til Tromsø igjen. De har vært innom 14 land. Så vi måtte dra på besøk å se på video og bilder. De har opplevd kjempe mye som jeg nokk bare kan drømme om å oppleve. Hjem fra Paris hadde de tatt med seg en kjempe fin kjole til snuppa i magen, den kan hun nokk ikke bruke før om 1 år. Skal ta bilde av den og vise i morgen til dere. Den er bare sååå søt.

Etter at vi hadde vært på besøk der dro vi til et vennepar, ble invitert på pizza der. Nydelig god pizza. Var koselig. Så dro vi hjem. Nå ligger jeg bare i sengen å venter på at kjæresten skal komme å legge seg sammen med meg. Er så godt å ligge i rent sengtøy. Så i morgen blir det å sove lenge. Typisk meg om jeg ikke får til å sove lenge når det er helg. Tror det bare blir sløving hjemme i morgen. Styre og stelle litt her hjemme. Og ikke minst VENTING. Hehe.

Ha en god natt alle mine lesere. Og ikke minst, ha en god helg.

Hva skal dere gjøre i helgen?

3 kommentarer

sidensvansen

24.07.2010 kl.11:59

Hørtes ut som en trivelig kveld med venner :) kos deg i helgen:)

sunni

24.07.2010 kl.17:39

Min orginale plan var å kose meg med fråtsing, men etter å ha vært i byen og prøvd klær i dag, blir det nok vann og film, haha! Neida, vi skal se I love you Phillip Morris, og kose oss resten i finværet med Aslak :)
sunni: Hørtes koselig ut ..:)

Skriv en ny kommentar

hits