Jeg skjemmes ..

over de hvite leggene mine. Vandrer rundt her i nabolaget er ikke så mye aktuelt. Så holder meg nært leiligheta vår. Gleder meg kjempe mye til jeg kan ta solarium igjen. Men nå er det jo sol ute, så kan jo sitte ute å kose meg med jordbær og melon, kanskje jeg får litt farge på leggene igjen. Vil sååå gjerne ha. Skulle sett hvor brun jeg var når jeg fant ut jeg var gravid i desember. Men da var det også slutt på solarium.

Nei, nå må jeg rydde litt her så det går an å ha folk her, kommer en venninne på besøk i dag. Kan ikke se ut som horehus her da. Hihi. Innlegg med bilde kommer i kveld. Orker ikke sitte på pc lengere nå, har bedre ting å gjøre :)

Kos dere , uansett vær.

20 kommentarer

Angelika Andersen

25.07.2010 kl.15:21

Her regner det :( Misunner det fine været dere har i Nord ^^
Angelika Andersen: Det har jo vært fint vær sør leeeenge nå. Her er første dag med sol denne sommeren :D

Ellen Thuseth

25.07.2010 kl.15:47

Hehe, du er ikke den eneste med hvite legger :p

Nadia S. Solvik

25.07.2010 kl.15:59

Ååh, du er ikke den eneste.

Jeg fikk kallenavnet 'snehvit' siden jeg er så lys og hvit i huden. Jeg tørr nesten ikke sole meg, da spesielt ikke leggene, siden man risikerer å bli snøblind om man ser direkte på dem ;)

Casandra

25.07.2010 kl.16:03

Ut i solen med deg ! Du får sole deg litt for meg også. Jeg må holde meg inne med syk unge :/ . Hun har hatt litt feber i dag, så da kan hun nesten ikke "gå" ut .
Casandra: Ja, har vært ute i solen. Har enda sol her , men tenkte vi skulle rydde hus littegrann :-) Uff, god bedring til din lille da!
Nadia S. Solvik: Hehe. Gleder meg til jeg kan ta solarium igjen : )

Isabel

25.07.2010 kl.19:32

Syyykt deilig med fint vær i dag :) Benyttet sola med å male. Fikk faktisk farge av det :)
Bell: Ja, det va godt :) Satt ute en stund. Blei litt varmt da. Men håpe på like bra vær i mårra så kan eg sitte ute da åsså :) No har han malt rundt vinduan her så orke ikke sitte ute mer :p Gikk inn å rydda, tørka litt støv og støvsugde :) Så e det sotte rundstykka i ovnen ( ikke hjemmelaga da), men godt likevell :)

Isabel

25.07.2010 kl.19:46

Ja det er varmt å gå gravid på sånne her dager :P Det er meldt fint vær i morgen også, men trur det ikke før jeg får se det :P
Bell: Nei ,tror heller ikke på det før eg får se det :-) Hehe! Veeldig skeptisk til været her i nord!

Isabel

25.07.2010 kl.20:29

ja jeg også :P
Bell: Men akkurat no ser det jo lovanes ut da :-)

Isabel

25.07.2010 kl.20:44

Ja så vi får bare krysse fingrene på at det holder seg sånn :D Syns virkelig vi fortjener fint vær nå altså!
Bell: Jaaa, helt enig der. Har bare vært dritt vær.

Marita

26.07.2010 kl.08:53

Ikke lenge igjen til du kan ta sol, nei. Men visste du at om du kontakte brun & blid på mail og sir at du kan sponse dem på bloggen din så kan du få mange, mange gratistima sol sendt hjem til dæ? fant det ut for ikke så lenge sida. Men har ikke gidda å gjøre det. Du får også noen solkort du kan gi bort til venna og sånn der. Det e slettes ikke dumt.
Marita: Ja, eg vet egentlig det. Men orke ikke, orke ikke styre så mye med bloggen :) Dessuten så sole eg meg ikke på Brun og Blid :p Bruke solsenteret. E så mye reinare og finare der enn på Brun og Blid :)

Mette

26.07.2010 kl.12:21

Koffor tar/tok du ikkje solarium etter du blei gravid?
Eg tok solarium når eg var gravid.. ikkje på slutten såklart, for da hadde det ikkje vert plass te meg;P
Men eg hørte m helesøstra og jordmor, og de sa det ikkje var noe fare.. Det lyste bare opp inne hos babyen, så den kunne bli litt "villere" når en låg i solarium:)

Marita

26.07.2010 kl.13:14

E det den plassen i tromsdalen? Har aldri vært der. Men så sole æ mæ ikke så veldig mye. Selv om æ har veldig lyst til det etter fødselen. Har hatt så feriesug i år. Kreta ellerno. Så sånn sett va det ikke morsomt å være gravid i år.. men samtidig så like æ å få kid i 2010. Hadde ikke være det samme med 2011 liksom. Bah.

Marita

26.07.2010 kl.14:01

Høres bra ut det! Med lille tøtta og det hele. E det gratis når dem e så små? Har dåkker valgt ferieplass? Kanskje æ må ta en tur til Tromsdalen å sjekke det ut i framtida :)

Skriv en ny kommentar

hits