Sliten og lat . . Sol og varme?

Dagene går bare til å sove, spise, se på tv, sløve på sofa. Og slik går det om og om igjen. Jeg er kjempe sliten, og trøtt. Orker ikke sitte på pc'n engang. Er litt småkvalm og svimmel. Så da er det best å bare slappe helt av framover til snuppa er ute i verden. Det eneste jeg har gjort idag er å sette på en maskin med noe klær og laget middag. Så resten av kvelden skal tilbringes på sofaen.

I dagene framover er det meldt varme og sol her i Tromsø. Gleder meg litt til det, for det om jeg er redd det kan bli for varmt for min del. Men er lei regnet, så da blir det uansett godt med fint vær. Kanskje sitte litt ute på platten, om dem klare å bli ferdig å male på den siden.

Nå skal jeg stenge facebookprofilene våre, så bare venner kan se på sidene våre. Har ikke lyst at enkelte skal dra å snike på siden vår når snuppa er kommet til verden. Er enkelte jeg bare ikke klarer trynet på.

Hva gjør du på dagen?
Hvordan er været hos deg?
Har du stengt facebookprofilen din for andre?

17 kommentarer

LailaVibeke

28.07.2010 kl.18:30

Jeg gjør egentlig det samme som deg :p hehe.. jeg har stengt sånn at bare venner kan se profilen. folk som ikke ligger i lista kan kun se navnet og profilbildet, synes det er best :) jeg tror nok ikke at jeg skal legge bilde av ho lille på bloggen, men tror ikke jeg blir å legge den ned forde, kan jo blogge om andre ting. har du bestemt om du skal blogge om din lille når ho er kommet ?
LailaVibeke: Ja, eg har stengt min profil for leeeeeenge sia :-) Har ikke bestemt nokka om eg skal blogge om ho, men blogge skal eg. For bloggen starta eg jo lenge før eg blei gravid :)

LailaVibeke

28.07.2010 kl.18:40

Ja har sett du har blogget ganske lenge :) Jeg synes det er veldig vanskelig å avgjøre om ho lille skal være på bloggen eller ikke.. Noen ganger så tenker jeg at jeg vil, men så har jeg dager hvor jeg plutselig ikke synes noe om det allikevell :p Hadde håpet på at jeg kom til å greie å bestemme meg sånn 100% når ho er kommet kanskje..
LailaVibeke: Blir nokk å legge ut et bilde eller to av ho , men det blir bilda som e merka, så ingen kan ta dem :-)

Marita

28.07.2010 kl.21:52

Har alltid hatt facebookprofilen stengt og har samtidig filtrert vennelista så bare de som får se kan se. Hadde jo nesten 600 venna der og mange.. veldig mange snakke æ ikke med en gang.. Så da e det lite vits å ha dem der. Som du vet va æ hos legen i dag. Ho sa at kvalme og svimmelhet gjerne har med økt blodtrykk å gjøre. Helt normalt nær slutten. Svangerskapsforgiftning e vi ikke sikker på, men må tilbake på sjekk neste uke. Blæh. Hate å dra til byen for tida.

Kor mange daga e det igjen no til ho kommer? Åh, æ glede mæ! Du må komme med fødselshistorie på bloggen når du får tid... så æ kan lese alt om korsen det va før det e min tur.

ÅslaugCharlotte

28.07.2010 kl.22:18

Har også sperra profil så kun vennan mine kan se bilda osv. Men har endel venna som ikke e venna, - om du skjønne... Man kan jo velge ut kæm man vil ikke ska se ting og tang, så lure på om æ må gjøre det.. e faktisk flere som sletta mæ fra face, for så å legge mæ til å late som ingenting etter at dem hørte æ va gravid. Bloggen starta æ jo etter at æ ble gravid, m tanke på venna og familie som æ ikke får sett så ofte. Så plan va jo å legge ut bilda å sånn etter at ungen kommer til verden, men har fått second thoughts om det... får se... tar det litt som det kommer...
Marita: Min va åpen en stund. Men så va det noen som brukte ting fra profilen min for å skrive negative kommentara her på bloggen min. Så da måtte eg bare stenge av profilen, og slette noen venna. Svimmelhet og kvalme kan åsså ha med lavt blodtrykk å gjøre. Det e no så mye rart med det svangerskapet. Men e jo bra du får ekstra sjekk da :) E ikke nokka gøy å dra til byen, prøve å unngå det. Så hold meg heller hjemme.

Vet ikke kor mange daga d e til ho kommer, men 6 daga til termin. Hehe. Fint å høre du glede deg til ho kommer. Vet ikke om det blir fødselshistorie på bloggen, men kan no fortelle deg litt i vertfall sånn utenom.
ÅslaugCharlotte: Ja, eg skjønne. Kan man velge at en som man har som venn på facebook ikke kan se nokka? ( sånn uten å slette dem fra vennelista ). E mange som har sletta meg fra face åsså, men eg orke ikke bry meg om det. Da vet eg vertfall kem som e mine ekte venna. Så har eg noen som prøve å legge meg til som venn om og om igjen. Eg bare ignorere :p Slemme meg. Ja, eg skal åsså ta det litt som det kommer.

Alexandra.

28.07.2010 kl.22:53

Ja du sletta mange venna fra facebook, men ikke si at det va pga at dem brukte det til å skrive negative ting på bloggen, det va du som TRUR dem gjorde det :) Uten å vite nåkka sikkert.
Alexandra.: Men det va NOEN som gjorde det. Og mange har eg sletta for at eg rett og slett ikke har nokka kontakt med dem. Mitt valg .

Alexandra.

28.07.2010 kl.23:07

SV: Ja, det e synd at noen velge å være ekkel. Men noen ganga tar man feil også. Ingenting ondt meint.
Alexandra.: Okei :)

Marita

28.07.2010 kl.23:20

Bedre å ha den stengt da. Mye bedre. Og det føles bedre å vite at ikke alle har tilgang til å se ultralyd bilda osv. Det e liksom litt personlig på sin måte. Mer personlig vil det bli om æ finn ut at æ vil ha bilde av gutten når han e kommet. Så ja, ser ingen grunn til å ha åpen profil. Skal holde mæ mye mer hjemme fremover. Merke virkelig at æ ikke har mye der ute å gjøre.

Det må du gjøre. Wow, under en uke faktisk. Det e jo helt utrulig. Føle du noen ting... noen rare ting da? hahahah, huff. Seriøst alle æ kjenne som e preggis får unga no. Eneste æ vet som får etter mæ får ikke før i November. Så det e drittkjedelig.
Marita: Ja, det e fint å ha stengt profil. Eg sporte Vegard om han ville stenge sin profil åsså, e jo selfølgelig hannes valg om han vil gjøre det, å han va enig med meg der. Eg e bare å hente Vegard på jobb. Så e det rett hjem liksom. Hehe.

Nei, kjenne ingen rare ting egentlig. Nedpress. Men det har eg følt lenge. Har vært litt kvalm og svimmel. Men trur eg har litt lavt blodtrykk bare. Eller at eg glemme å drikke vann. Eg har enda en venninne som har termin 8 august. Så kommer resten ut i oktober/nov/desember. Og da e jo lille min stor :)

Marita

28.07.2010 kl.23:35

Korsen kjennes nedpress ut? E det sånn at du kjenne press i bekkenet? for det gjør æ. Men ellers så kjenne æ ikke stort. Lurt å drikke vann og få i sæ c-vitamin. Spise frukt og leva livet. Va det ikke ei til jenta på Breivang som va gravid? vet du om ho har fått kid?
Marita: Da e det strålinge eller stikninge i underlivet. Litt ubehagelig. Men ikke ondt. Ja, spis frukt. Men e jo så mye dååårlig frukt. Va 3 til jente på Breivang som va gravid ( sånn i tillegg til oss ). To av dem har fådd unge, og ei som har termin no snart. Rett etter meg.

Marita

29.07.2010 kl.09:35

Okei, nei æ tenkte ikke på Gry eller Annette... men ho der siste tøtta. Så kult. Det kunne faktisk vært ei til, men ho slutta skoleåret. Gikk forbi ho helt randomt på skolen og hørte ho si at ho va gravid. Dærsken for ett babyår. Mammablogga overalt og tjukke folk i byen. Men det e fint da. Å få unge i 2010 :)

Skriv en ny kommentar

hits