Vi venter enda i spenning ..

Vi venter, å venter, å venter .. Noen trudde prinsessa skulle komme i natt, men neida ingen tegn på noen prinsessa. Bortsett fra at magen er veldig veldig rolig i dag. Tror hun sover seg opp til noe stort. Man kan jo håpe, å ikke orker jeg håpe så veldig mye lengere. Er bare 3 dager igjen til termin, men er jo så sjeldent at de små kommer på termindato så det orker jeg heller ikke håpe på.

Kjæresten er hos sønn sin, og jeg har fått noen timer på øyet i ettermiddag, nå sitter jeg å ser på Mitt Hemmelige Tenåringsliv, synes det er spennende. Men husker aldri å se på det på mandagene, så jeg bruker lørdagene til å se på det. Siden lørdag er reprise dag på tv.

Håper jeg og kjæresten kan finne på noe når han er ferdig der, bare for å få tiden til å gå. Jeg kjeder meg. Det er varmt ute, men solen er ikke der. Det har nemlig regnet i dag. Ser ikke ut som vi får noen bra sommer i år. Kjedelig. Bare det kan bli noen solværsdager når hun er kommet til verden så vi kan trille tur. Men nå må jeg lagre her, ellers går jeg glipp av programmet igjen. Hehe.

Hva gjør dere i helgen?
Noen andre som venter på sine små nurk?
Følger du med på Mitt Hemmelige Tenåringsliv?

10 kommentarer

Charlotte Kristina

31.07.2010 kl.17:02

Venter og venter, 9 dager igjen til termin..hadde ikke gjort noe om de hadde villet komme litt tidligere;) Du får ha lykke til når det først skjer ;)
Charlotte Kristina: Du får også ha lykke til :-)

Carina

31.07.2010 kl.18:53

SV: Tusen takk :) <3 Masse lykke til :) Du har mye og glede deg til ! Å føde er den største opplevelsen jeg noensinne har hatt og kunne gjerne gått tilbake å gjort det en gang til bare for den følelsen når han kom ut ! såå, gled deg masse ! Og selv om fødselen er vond, så fokuser på det som kommer! det er en ubeskrivelig følelse :)

Keep Smiling

31.07.2010 kl.22:30

så spennende da, håper hun kommer snart da:)

Ja,jeg ser på det, men det er ikke så spennende som jeg hadde håper det skulle være :p

tasmain

31.07.2010 kl.23:49

Får håpe hun kommer i løpet av natten! :)

Jeg ser på det ja! ^^, Begynte å se på det i fjor vinter og syntes egentlig det var litt teit men man blir jo hekta! Så nå venter jeg på at det blir tirsdag så jeg kan laste ned nyeste ep!
tasmain: Hvordan sesong er det på ? :) På tv er det vell bare på sesong 1..

tasmain

01.08.2010 kl.01:01

Nr 3 :) Jupp norge ligger litt etter xD

Btw skal foresten bytte farge på skriften, må nesten ha ny header nå som jeg har en liten jente og skryte av og da må resten av designet også forandres litt hehe ^^,
tasmain: Oi, da har ho vell fådd ungen å greier ;) Nesten så eg må laste ned. Men hate når det ikke e tekst . Så må vell bare vente.

Yeeeah , supert. , Eg har litt problema å lese når det blir sånn skarp farge :p

Hilde

11.08.2010 kl.18:08

Jeg ser også på mitt hemmelige tenåringsliv, iallefall de episodene jeg husker å få med meg. *glemsk*. Vet du om en side på internett der jeg kan bestille meg denne serien? alle sesongene, tekstet på norsk? Kunne godt tenkt meg å brukt litt tid på å se de, er sykmeldt fra jobben min grunnet ryggplager og bekkenløsning :-/ Tiden går så tregt når man ikke har noe spesiellt å fylle dagene med, (er i svangerskapsuke 34) så da hadde det vært kjekt å svidd av noen timer med denne herlige serien :D leter og leter, men finner ikke noen som selger den :-/
Hilde:

Nei, jeg har ikke peiling desverre :/

Skriv en ny kommentar

hits