Helt uutholdelig..

Her sitter jeg i leiligheta vår, å kan ikke lufte ut. Husverten har malt ute på huset, og all lukta kommer inn i leiligheta. Det er ikke bra, jeg sitter her kvalm og med hodepine pga det. Kjenner det kommer til å bli en laaang kveld. Har ikke tort å gå på soverommet for å lukte enda, det skal jammen meg bli en fin natt om det lukter likt der inne.

Sitter her å funderer hva jeg skal lage meg til middag i dag. Kjæresten var så heldig å fikk spandert på seg en hamburger. Så han er ikke sulten, å vil ikke ha middag. Det er jo så kjedelig å lage middag alene. Og brød atter en dag til middag orker jeg heller ikke.

Jeg kan heller aldri vise magen min igjen til noen, ikke skal jeg gå i bikini eller noe. Strekkmerkene har strekt seg til lang over navelen min. Og jeg ser rett og slett ikke ut. Skjønner ikke de som har MYE større mage enn meg ikke har 1 strekkmerke,mens jeg faen ikke ser ut. Nå kommer sikkert en hau med kommentarer at jeg ikke skal klage over strekkmerkene, fordi jeg får verdens fineste gave ut av det. Og JA det gjør jeg. Men har likevell lov å klage over strekkmerkene. For jeg har ikke sett noe så ille før på noen andre. Men jeg gir meg en GOD faen i hva andre mener.

Nå avslutter jeg. Er bare rett og slett lei.

6 kommentarer

hadde samme tankegangen som deg :) fikk ikke mine strekkmerker før i uke 36, så før det gikk jeg rundt i bikini :) hater alle merkene mine, men nå har jeg nesten lært å leve med de. Heldigvis er de ikke så ille som de var da de kom :)

Ellen Thuseth

01.08.2010 kl.20:29

Bare klag over strekkmerkene du - det er din kropp! ;);)
Skjønner veldig godt hva du mener!

Men du må ikke deppe så, bare vent, de kommer til og lysne veldig etter den lille er kommet ut, er jeg sikker på:)
uff... det var veldig kjedelig :( Men de lysner vel en del etterhvert..?

Håper du får lille gullet ditt veldig snart! (og en god natts søvn :) )
Uff da :/ Høres ut som en kjip dag for deg!

Mette

01.08.2010 kl.23:48

Eg er helt fullstendig enig m deg ! Eg har strekkmerker over hele magen eg og.. Og eg hater det.. Eg vet eg har fått verdens beste gutt ut av det..Men alikavell.. Eg kommer aldri til å vise magen min blandt kjente eller noe.. i syden går det, bra for der møter eg aldri folka igjen..

Skriv en ny kommentar

hits