Ang bilder av Eyla.

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal legge ut bilder lille Eyla. Føler at bilder av henne ikke har noe å gjøre her på bloggen. Har lesere som legger igjen anonyme kommentarer, og vet at det er folk som kjenner meg. Hvem som helst kan ta bildene herfra bloggen min. Så det er et valg jeg har tatt i dag, det holder med det ene bildet jeg har lagt ut. Flere blir det ikke. Jeg er egentlig ikke så glad i denne bloggingen lengere. Derfor blir det lite innlegg. Vet ikke hva jeg skal skrive om, og ikke har jeg tid til å blogge så mye.

Om det er noe dere vil jeg skal skrive om ang det å ha barn ( JA, jeg vet jeg bare har hatt babyen min i en uke, MEN jeg har lært mye allerede). Det er bare å komme med ønsker så kan jeg se hva jeg får til. Ser jo jeg har mange som følger bloggen min. Statistikken går oppover hver dag. Og det er kjempe hyggelig at noen følger med :-) TAKK!

Nå skal jeg kose meg med prinsessa mi resten av kvelden. Ha en fin kveld folkens.

19 kommentarer

ÅslaugCharlotte

17.08.2010 kl.18:13

Du vet nu ka æ lure på :)
ÅslaugCharlotte:

Ja, det vet eg :-) Men må bare summe meg litt å se ka eg har fådd bruk for etter at ho kom :p

17.08.2010 kl.18:35

Hei <3

LIlle Eyla er utrolig søt <3 Jeg leser bloggen din hver dag og prøver å legge igjenn en komentar så ofte jeg kan .Jeg heter Katrine Bendiksen :)

Jeg har fulgt bloggen helt siden du var rundt 10 uker på vei <3 :)

Med vennlig hilsen Katrine bendisken

PS: kan du svare med på denne kommentaren i dette innlegget ?? <3
Anonym:

Hei Katrine!

Takk for en koselig kommentar. Hvor gammel er du? Og hvor er du fra?

Juli snupp ble Juni snupp <3

17.08.2010 kl.19:25

Samme sier jeg og.. Legger ikke ut bilder av Ana her inne..

har de på facebook med vannmerking på i stedet.. og der er det KUN venner som får se og.

Kos dere masse <3
Juli snupp ble Juni snupp:

Ja, jeg har også kun venner som kan se bildene mine på facebook :-)

Susann

17.08.2010 kl.20:11

På en måte litt synd at jeg ikke får se flere bilder av henne - men jeg respekterer valget ditt fordi om. På det bilde jeg har sett så ser hun hvertfall ut som ei utrolig søt, lite tuppelure :) Håper alt står bra til med dere! Kos deg masse som mamma!
Susann:

Så koselig :-) Hun er verdens fineste. Men liker ikke at alle kan ta bilder av henne Hvem er du?

Susann Natalie

17.08.2010 kl.21:13

Trur det er ganske lurt jeg ;) Selv så har jeg planer om å ha en privat blogg med passord som kun venner og familie kan sjekke ...

Ann Kristin

17.08.2010 kl.21:22

Jeg merker også at jeg nesten ikke har noe å blogge om og at det ikke er så mye tid til å blogge. Men bloggen skal ikke styre livet og så vil jeg være sammen med babyen og kjæresten heletiden, så hvordan det blir med bloggen er usikkert enda selv om jeg har lyst å blogge ;)

miriam

17.08.2010 kl.21:44

Jeg hadde likt å få vite mer om hvordan fødselen gikk! Virket som du fikk en fin opplevelse after all:)
Susann Natalie:

Joda, hadde vært greit med en sånn blogg. Men uansett om man har passord er det bestandig noen man ikke kan stole på som gir bort passordet.
Ann Kristin:

Ja, kjæresten min har bare permisjon fram til mandag, så vil gjerne være med han og bebis mens jeg kan :-) På mandag blir vi alene på dagene. Blir litt kjedelig, men sikker nokk å henge hendene i :)
miriam:

Jeg har faktisk skrevet fødselshistorien, men har ikke postet den ut enda. Vet ikke om jeg skal gjøre det, kjæresten synes ikke vi skal gjøre det.

Marthemora

17.08.2010 kl.23:12

Æ syns at fødselshistorien e personelig og æ valgte å ikke blogge om det, men forteller heller historien til vænna og familie som æ stole på.. Æ legg ut bilda av Elias, men merke de bildan æ kan(mobilblogging kan man ikke merke bildan). Æ lar heller vær å legge ut bilda der han e helt naken, men legg ut bilda. Hvis noen e så respektløs(les:har interesse av) å ta bildan så må de bare gjøre d, hvis æ finn bildan mine igjen og noen har stjelt d så e d jo bare å melde d til www.slettmeg.no. Får heller bare tenke over korsen bilda man legg ut!
Menmen respektere ditt valg da:) Men e jo så mye artigere å lese en blogg når d e bilda me:)
Marthe Skogheim:

Nei, skal ikke legge ut fødselshistorien. Vegard vil ikke at eg skal gjøre det, og da gjør eg det heller ikke :-) Eg har så mye negative kommentare fra folk som tydeligvis kjenne meg, for det går mye på meg som person og personlighet, å da vil eg ikke legge ut bilda her på bloggen. Eg legg ut bilda på facebook, men eg har stengt profil, så bare vennan som kan se dem :-)

sidensvansen

17.08.2010 kl.23:28

Det gjør du rett i! :) jeg kommer ikke til å legge ut bilder av jenta vår jeg heller, med tanke på hva som snoker rundt på bloggene:-S Det viser bare ansvarsfullhet at du tenker på henne;) men du kan jo skrive litt om råd og tips som kan være til hjelp for andre som venter småfolk:-))))

MARLENE FJELLTUN DYB

18.08.2010 kl.07:01

skjønner deg veldig godt:)

amabilis

18.08.2010 kl.13:02

Heisann Camilla :) Synes også det holder med ett bilde av Eyla her inne :) Det er liksom ikke noe alle trenger å se liksom :) Og så er det sant som du sier, at bildet kan kopieres og brukes videre hvem vet hvor... Men hadde vært spennende å lese om hvordan du opplever det å være nybakt mamma :) hva som er det beste, hva som er det vanskeligste, hva som er litt skummelt, egne erfaringer vs. hva du høre på forhånd osv :)

Skriv en ny kommentar

hits