En anbefaling - Til baby

Jenta vår ble kjempe sår i rompa etter mye vasking. Hun ble skikkelig irritert i stumpen. Vi brukte sinksalve til ingen nytte. Jeg ga nesten opp, syntes så synd på snuppa som hadde så vondt. Så kom bestemor på besøk, hun ga oss et tips. Nemlig denne kremen: 

Den koster over hundrelappen. Men den fungerer. Dagen etter var hun ikke sår i rompa mere. Virkelig en vidunderkrem. Så jeg bruker ikke sinksalve lengere, bruker bare denne. Vil ikke at Eyla skal bli står i stumpen igjen.

Har du hørt om denne kremen før?
Hvordan sinksalve bruker du?

16 kommentarer

Juliane Wikran

25.08.2010 kl.17:45

tanta mi brukte enkelt og greit potetmel for å forhindre at rompa blei sår på frøkna demmes når ho va lita og det funka også kjempe fint. ;p
Juliane Wikran:

Ja, man kan vell bruke det åsså :-)

Ellen Thuseth

25.08.2010 kl.17:46

Vi bruker også den! Og etter et par ganger smøring så har hun ikke hatt sår stump lenger :))
Ellen:

Den er genial! :D

Stine Elise

25.08.2010 kl.17:55

Den er kjempegod! Også vet jeg ikke om du bruker det, men våtservietter gjør babyer litt såre, så disse kompressene fra apoteket som heter Mesoft er supermyke og da bruker man bare vann og olje, mye bedre. Da blir ikke huden så tørr, og ingen såre rumper. :)

Juli snupp ble Juni snupp <3

25.08.2010 kl.17:56

Bruker Dr Greve sin og Bepanthen,den er kjempe fin... Kan brukes te det meste og :)

Lett og fin krem.
Stine Elise:

Jeg har vært å kjøpt papirservietter i dag å skal bruke. Så blir det bare våtservietter når vi er på farta :-)
Juli snupp ble Juni snupp:

Dr. Greve bruker jeg også. Men den fungerer ikke på snuppsi.
Vi har earth friendly baby sin sinksalve og den har fungert veldig godt (økologisk). Men da snuppa fikk bleie utslett så hjalp ingenting. Eneste som funka var kombinasjonen av aloe vera gele og tøybleier. Ho fikk rett og slett utslett av papirbleiene. (forresten så driver Dr. Greve med dyretesting :-/)

:)
Lill Anette:

Så bruker du bare tøybleier nå da ? :)

Cecilie, 18 år og mamma :-)

25.08.2010 kl.20:24

Bruker også inotyol, har gjort det siden hun var 4 dager gammel, og er evig glad for at den salven finnes :-) Har prøvd mange andre men ingen funker like bra som den :)))

Stine Elise

25.08.2010 kl.20:29

De papirserviettene fra Libero? Vi prøvde de også og de funker til nøden, men de blir litt harde mot huden de også :/ Men dog, bedre enn våtservietter! Men våtservietter funker selvfølgelig til tur :D

The Løberg-Reiertsen`s

25.08.2010 kl.21:20

Har bare brukt zinksalve en gang (Babyline). Hun har bare hatt sår stump 2 ganger siden hun ble født. Jeg bruker våtservietter fra Libero, og har ikke hatt noen problemer med det. Vi bruker også babypudderet til Babyline, avhengig, og ingen såre bakender;)

-=Ann Kristin=-

26.08.2010 kl.00:16

Vaskekluter og rent vann fungerer like bra som noe annet og mye billigere.. Vi har brukt det på jenta våres hele tiden, hun er 7 mnd og har aldri hatt sår stump.

marthe

26.08.2010 kl.00:25

Vi bruke kun vann ved stell og tørke godt..Og elias har enda ikke vært sår i stumpen til tross for at han bæsje ofte! Så rent vann, tørr stump og ingen krem i det hele tatt funke fint her :)

Stine & Veslegutten

08.11.2011 kl.18:23

Jeg kjøpte den salva i dag, satser på den fungerer som et lite mirakel - det trengs. For minstemann har blitt skikkelig sår, ha aldri vært det før omtrent, men er visst noe tenner på gang å da kommer det visst mer i bleia en vanlig noe som gjør det sårt. Ser ikke noe godt ut, så krysser fingra for at det hjelper :D Vi bruker Burts bees salve som regel, men nå var den lille prøvetuba vi hadde tom :O

Skriv en ny kommentar

hits