Det å være mamma ..

.. er ikke den letteste oppgaven her i verden. Men det er den hærligste oppgaven jeg noen gang har fått. Jeg er stolt som en hane av det lille mirakelet jeg har født til verden. Det er mye tøffe ting vi kvinner må gå igjennom men å sette et barn til verden må være en av de tøffeste oppgavene vi har.

Det å være mamma er å ta vare på et lite barn som trenger all din hjelp. Det er ikke lett. Det er ikke bestandig man vil vet hva barnet vil for noe. Da må man prøve så godt man kan å prøve seg fram. Etterhvert kjenner man igjen lydene og skrikene på hva barnet vil.

Jeg tenker hver dag på at dette barnet skal jeg dele resten av mitt liv sammen med. Det er ikke helt gått opp for meg enda at jeg er mamma til lille Eyla. At jeg skal passe på henne. Men hun er mitt og Vegard sitt kjøtt og blod. Og vi skal ta vare på henne så lenge vi bare kan.

Jeg klarer ikke ta øynene mine fra det nydelige lille vesenet. Hun er ikke så liten lengere. Synes bare hun vekser så fort fra meg. Hun blir større og større for hver dag som går. Hun er enda babyen min. Det vil hun alltid være. Men hun er ikke den babyen hun var da hun ble født.

Mamma elsker deg kjære Eyla. Vil gjøre alt for at du skal ha det bra.

5 kommentarer

Mikaela

02.09.2010 kl.20:20

Kjempefint skrevet! Eyla er dessuten nydelig!

Enda ikke opplevd det å få barn enda, men med to mirakler i magen så begynner ting tanker og følelser å krible frem.

Elisabeth

02.09.2010 kl.22:00

<3<3<3 Koselig! Gleder meg sånn til å få være mamma jeg også! Termin 10.oktober :) <3<3
Elisabeth:

Det er jo en spesiell dato da :-) Hvor er du fra ?

Elisabeth

02.09.2010 kl.22:02

Oslo. Venter min første lille gutt og gleder meg sånn! :)
Elisabeth:

Det kan jeg tru :-)

Skriv en ny kommentar

hits