Trekker tilbake anbefaling.

I går skrev jeg om Kloster Amme te. At jeg anbefalte den. Det gjør jeg ikke lenger. Kjøp heller en annen amme te. Som Weleda eller Helios sin. Den teen jeg anbefalte i går har peppermynte i seg, og når man går på ammehjelpen sin internettside så står det at peppermynte er en av de krydrene og urtene man bør holde seg unna, fordi det kan redusere melkeproduksjonen om man bruker det over lengere tid.

Er litt rart at Kloster da bruker peppermynte i teen sin, da er de ikke godt nokk opplyst. Tror jeg skal skrive de en mail om akkurat den saken.

7 kommentarer

mammamariah

10.09.2010 kl.10:23

Men da skal du kjøpe den amme-teen som man får kjøpt på apotek1 ;) Den er rosa pakkning. Den øker melkeproduksjonen å hjelper veldig med magen til barnet ;))

Jeg drikker den når Thea Sofie er dårlig i magen å hjelper med en gang.

Malene - mamma til Iselilja

10.09.2010 kl.10:23

Syns jeg du skal :)
mammamariah:

Da skal jeg finne apotek1 her i tromsø :-)
pyramiden og jekta har apotek1 =)
Kaysa:

da ska eg dit ..
Heg har den fra helios men har faktisk ikke testet den( syns jeg produserer nok nemlig)...fikk den av en venninne i fødselsgave...men hvis den hjelper mot luft i magen også så kansje jeg skal begynne med den! Simone hadde ikke hat vondt av det=)

Jentepus

10.09.2010 kl.21:48

Jeg drikker helios sin. Kjøpte på apoteket, men så fant jeg ut at den var billigere på helsekosten.. fungerer fint her :-D

Skriv en ny kommentar

hits