Har hatt en kjempe fin helg..

Ukene går så fort at helgene kommer bare plutselig på. For meg og Eyla er det godt når det er helg, det betyr at pappa'en er hjemme på dagen. Og denne helgen har han vært kjempe flink å stå opp sammen med oss. Idag tok han morrastellet alene, så fikk jeg sove til klokak 10. Hærlig. Nå er han dratt på jobb igjen, Eyla sover. Jeg tenkte jeg skulle begynne på babyalbumet hennes.

I kveld får vi besøk. I går hadde vi besøk av Stine og Helene. Var kjempe koselig, tiden gikk så fort når man har besøk. Er kjempe koselig med besøk.

Jeg blir litt irritert på enkelte som bare tror de kan komme her og komme her uten å spørre om det er greit eller at det passer først. Orker ikke nevne hva det gjelder her. Vet aldri hvem som leser bloggen min. Det er faktisk to ting jeg gjerne skulle skrevet her, å fått ut av  tankene mine. Bare fådd skrevet det ned, men kan ikke pga jeg vet at de personene det gjelder leser bloggen min, og de kommer til å skjønne at det er dem det gjelder.

Nei, nå skal jeg få gjort litt husarbeid før snuppa våkner. Tjoooheeei.

Hva har du gjort i helgen?
Er det ting du vil skrive på bloggen som du ikke kan skrive om?Jeg savner denne </3

7 kommentarer

ja-a, det e maaaaaasse æ gjerne sku ha skrevve på bloggen - men da blir det bare rabalder;) Så æ lar vær å holder det heller førr mæ sjøl. Kan jo skrive litt i koda og sånn... men tvile på at en av personan læs bloggen min;)
Kaysa:

Eg prøvde å skrive et innlegg i koda, men det fungerte virkelig dårlig ;)

Ellen Thuseth

12.09.2010 kl.15:02

Ja, jeg har mye jeg kunne tenkt å fått ut, har av og til gjort det også - men da får jeg virkelig høre det etterpå :p hehe :)

I helgen har vi kappet ved og kost oss :))
Ellen:

Jeg risikerer ikke å skrive noe :p

Englemamma&Trollmor

12.09.2010 kl.15:34

Jeg skriver det jeg føler for :P hehe...

Vi har bare slappet av i helga vi :)
Englemamma&Trollmor:

Skulle ønske jeg også kunne det.

Karoline L

14.09.2010 kl.01:03

Å jada, kunne skrevet en hel roman her på bloggen om saker og ting æ vil skrive og reflektere om. Men da hadde æ nok risikert og blitt enda mer 'populær' :p Når æ vil lette på hjertet prøve æ å unngå å navngi folk og ikke være så altfor detaljert, men nok til at man sku kjenne seg igjen dersom det va retta til noen. For da e det nemlig bare dem som vet om det e de det gjeld eller ikkje om det skulle være treffende.
Samtidig e det ikke verd å sette ord på ting, uansett kor mye man prøve å anonymisere folk og ting, og kode det, når evt de som føle seg truffen plutselig ringe tulling til dæ og attpå til ringe til jobben og lage kela.

Skriv en ny kommentar

hits