Jeg synes at alle ...

kjøpesenter skulle hatt ammerom. Det er ikke det, jeg kan godt amme offentlig. Men på mange cafeer her i byen må man betale for å sitte i cafeen, har satt meg et par ganger i en cafe bare for å amme Eyla, men man får de stygge blikkene av de som jobber der  "Du er ikke velkommen her, uten å handle noe". Noen ganger kan jeg ta meg tid til å spise en is eller noe mens jeg er på cafe, men er ikke bestandig jeg orker å bruke penger på det. Så hvor skal man amme da? Sette meg på en benk midt i all folkemengden. Derfor synes jeg at kjøpesentrene skal få seg ammerom. Er tross alt ganske mange som ammer, og ikke alle liker å amme offentlig på en cafe. Jeg har ikke noe imot det, for må barnet mitt ha mat, så må hun det. Amme er helt vanlig og normalt for min del.

 

Hva synes du om dette?
Burde kjøpesenter ha ammerom?


Dette ammerommet er fra Aker Brygge. Noe SÅ flott synes jeg ikke man trenger.
Men vil bare ha et rom der man kan sitte å amme barnet sitt.

24 kommentarer

Malene - skal bli mamma

01.10.2010 kl.14:40

Helt enig!

Det finnes tre "store" sentere her i kr.sand, kun ett har ammerom!

Nå bygger de jo ut Sørlandssenteret, så da håper jeg virkelig de husker å bygge ammerom!
Malene:

Heldig dere er da. Her i Tromsø har vi INGEN ammerom.

Stine Elise

01.10.2010 kl.15:02

Kjempeenig!

Her i Bodø driver de å bygger ut det ene kjøpesenteret vi har, og da har de tatt røykerommet til de ansatte (knis) og pusset opp og prioritert ammerom istedenfor! Blir kjempebra! Selvom jeg ikke ammer enda, så skjønner jeg veldig godt hvordan det er :)

Kerima, mamma til to <3

01.10.2010 kl.15:12

Må sei meg heilt enig i dette.. Er ikkje alltid like kjekt å sette seg ned offentlig å amme når du føle at du får stygge blikk, men må man så må man..

Eg syns personlig det er så feil at dette skal bli sett på som tabu å amme offentlig. Det er jo ein heilt naturlig ting, så eg ser ikkje problemet.. Eg ammer sjølv, og dersom ungen er svolten så setter eg meg ned der eg er og gjer mat, enkelt og greitt :)

Men her i Førde har vi eit ammerom i sentrum, også eit leikerom for barna der det er tilrettelagt for amming :) Så det er jo veldig bra.

May Liss - Mamma til Markus

01.10.2010 kl.15:16

de har ammerom på strømmen storsenter, inne hos barnashus. og på et kjøpesenter i lørenskog har det laget eget ammerom ved toalettene der.

Christina Jessica

01.10.2010 kl.15:16

Utrolig smart. ikke noe jeg har tenkt på, men ja det burde kjøpesentere ha! :)
Helt enig..er kjipt å kjøpe seg et vann eller noe til 40 spenn bare fordi man føler på at man ikke kan sitte der uten å kjøpe noe...har gjort det noen ganger kan man si..Så et ammerom hadde vært kjekt det!

Juliane Wikran

01.10.2010 kl.15:39

Ammerom hadde vært toppers! Tror jeg hadde foretrukket det i stede for å sitte offentlig hvis jeg blir å amme lille gutten når han velger å komme. :p

Ida

01.10.2010 kl.15:56

På fauske, tre mil unna rognan har dem et lite kjøpesenter. Dær har dem ammeromm! det bærre et bittelite rom med fire gode stola i, men tippa det e godt brukbart!

sidensvansen

01.10.2010 kl.16:33

det hadde jo vært kjempe flott med ammerom da :-D tenk deg hvor sosialt det også blir for at flere nybakte mødre/ammere kan snakke sammen osv.. Det hadde vært genialt!!!!
Stine Elise:

Heldig dere er som får ammerom da. Vi kunne trengt det her i Tromsø. Har lagd en gruppe åp Facebook nå som kanskje kan hjelpe til at vi får ammerom :p
Kerima, mamma til to:

Nei, det er ikke det. Og særlig ikke når man føler seg plikta til å kjøpe noe bare for å gi ungen sin mat. Alle må jo ha mat, til og med en baby.

Her i Tromsø er det ikke NOE tilrettelagt for babyer og mamma'er.
May Liss:

Heldig dere er da. Her i Tromsø har vi IKKE det.
Therese:

Ja , jeg kjøper meg en is eller noe bare for å få sitte å amme Eyla. Orker aldri være lenge i byen sånn at jeg må gi henne to måltid. Blir bare dyrt.
Christina Jessica:

: )
Juliane Wikran:

Ja, nå er det jo ikke lenge før han kommer da = )
Ida:

Ja, det e kjempe brukbart. Man treng ikke nokka fancy greier.

Marthemora

01.10.2010 kl.17:53

Enig! E ingen her i harstad heller, ofte at æ ser mæ rundt etter en plass å sitte å amme, åsså e d jo greit å sitte litt sjerma så både du og ungen får ro, så d sku d absolutt vært!
sidensvansen:

Ja, hadde vært veldig veldig genialt.

heidi uuuuu

01.10.2010 kl.18:37

det burde vær ett ammerom på alle kjøpesenter syns æ...kan gjerne sett mæ ne og amme på en benk midt i senteret æ,men d e d aså mange som liksom ikke syns det e nå særlig..esstuen bli adriana veldig forstyrra av lydan og lysan på senterean
heidi uuuuu:

Ja, det burde virkelig være det.

annette

02.10.2010 kl.00:11

når jeg bodde i tromsø gikk jeg bare å satte meg, å om de kikket, så kikket de, men om jeg ble glodd på av betjeningen, gikk jeg etter jeg hadde ammet å spurte om jeg var NØDT til å kjøpe noe for å kunne gi barnet mitt mat. den satt., de bare neeeidA NEIDA

men på nerstranda er det en stol på skifte rommet, å på pyramiden er det jo sånne gode stoler ved kapphal...
annette:

Joda, er jo en stol på skifterommet, men er jo ganske trangt der, og er bestandig kø inn dit.

Mette

02.10.2010 kl.19:06

Absolutt, om eg hadde amma, hadde eg aldri amma i offentlighet..Fordi det er sånn eg er.. Så da hadde eg slete, eg måtte ha gjømt meg vekk..

Skriv en ny kommentar

hits