Ensom

Det virker som at de fleste tror at når man har en unge kan man ikke være med på ting. Greit jeg kan ikke være med å feste og styre hele tiden, er ikke noe jeg har lyst til å gjøre heller. Har lyst å være sammen med ungen min i stedet for å dra ut på byen. Men man kan jo finne på andre ting som ikke inneholder alkohol i bildet. Dra på besøk, gå seg en tur, og sånne ting. Men virker som at mange lar være å ta kontakt fordi jeg har en unge å ikke kan være med  på de samme tingene. Ungen har en pappa som kan se til hun om jeg er borte en time eller to. Eller jeg kan ta med meg babyen. Ingen problem. Man er ikke usosial for det om man har en unge. Så jeg føler meg rimelig ensom til tider. Er glad jeg har Vegard og noen nære venner som virkelig tar kontakt.

Tror du folk lar være å ta kontakt siden man har en unge?
Føler du deg ensom?

17 kommentarer

Ja,jeg spurte faktisk mine nærmeste venner hvorfor de "backa" litt ut,men de svarte at de ikke ville stresse meg,eller gjøre sånn at jeg følte jeg måtte si nei hele tiden... Nå gjør vi det sånn at de inviterer hvis de skal noe,og jeg inviterer de hjem når jeg har lyst/ork til det,og det passer :) Men ja; helt klart litt ensomt til tider.. Deilig å møte andre som har babyer også.

StineBareMyhre

05.10.2010 kl.12:28

Jeg føler meg ensom på dagtid. Men det er vell fordi de fleste vennene mine jobber eller går på skole. Ellers i uka og helgene er det masse som skjer, nesten litt for mye ;)

Maria

05.10.2010 kl.13:19

Så enig i det du skriver her, Camilla. "Venner", som jeg liker å kalle de, stiller ikke opp for fem flate øre under graviditet/og etterpå. Men de forventer allikevel å komme på besøk i blant for å få dulle med den lille. Nei, herre min hatt, sier jeg bare. Jeg klarer meg da med mine tre beste venninner, og familiene våre.

Bare vent, så får de seg en på trynet selv snart. Kanskje de da skammer seg litt.

Juliane Wikran

05.10.2010 kl.13:40

Sier meg enig i det Maria har skrevet, jeg.
SV: De fleste magnetene er kjøpt på Årlens, noen på Kremmerhuset Ting & Sånt=)

Jeg er heldigvis heldig og er sammen med venninner hvertfall en dag i uka ca, i går var jeg sammen med en gjeng fra gamle klassen hvorav ei av jentene har barn på samme alder som Simone, i dag skal jeg få middagsbesøk og på torsdag skal jeg treffe to gode venninner da også! (denne uka blir nesten litt mye men) jeg prøver også å være flink til å be folk til meg, da blir det enklere siden jeg har barn.

Michelle ,story of my life!

05.10.2010 kl.14:29

Huff,kjedelig når det skal være sånn:( Jeg har heldigvis nok av venner og familie med barn.Men det er noe i det du skriver!!

Jeanett

05.10.2010 kl.15:38

Vi kan være ensom i lag <3 Og når min lille kommer, så ska æ komme masse på besøk :)
Jeanett:

Å når vi e ilag så blir vi jo ikke ensom mer <3
Har det litt sånn her og.. De venna jeg har (de få ialle fall) finner på masse jeg gjerne skulle vært med på, men det er alltid på kvelden og det er jo ikke passende for meg. Det er jo tross alt den tiden jeg kan sette meg ned og slappe av mens unga sover.. Men heldigvis kan jeg være med på ting innimellom..

Men ja, føler meg ensom jeg og til tider

Lene-Cecilie

05.10.2010 kl.21:45

Skjønner godt at de du vanligvis har brukt å være sammen med tar litt avstand nå, kanskje de bare trenger å vite at du fremdeles har tid til dem? :)
Lene:

Ja, men folk bare tar det for gitt at eg ikke har tid til dem, eg har mer enn nokk tid :)

FRU WINTHER

06.10.2010 kl.19:15

Å så uheldig! Jeg glad jeg ikke har det problemet... Men har titusen andre problemer:) Jeg høres kanskje litt nørd ut. Men jeg har truffet mange flotte mamma bloggere i det siste. Til å med med pappaene til disse søte små babisene. Men jeg har faktisk mange flotte venninder uten barn som til å med overnatter og stiller opp vis jeg døds sjuk og når pappaen til nea skal ut på byen kommer dem hjem til meg ser på skrekkfilm. Ellers så kommer ei venninde tar med meg å nea på kjøre tur. Eller så kommer dem vis jeg krangla med faren til nea. Å må innrømme si jeg utrolig heldig når det gjelder venner. Men de venne jeg har er min familie siden jeg ikke har en mamma og pappa.... så tror dem viser omsorg fordi dem veit hvordan ting har hvert. Jeg må jo innrømme at jeg faktisk var litt selv redd for at nei nå som nea kommet så stikker dem alle til skogs:p men tror mange av de vennindene mine synes det faktisk er litt koslig å være sammen med oss... selvom dem drar ut i helgene....Skulle gjerne delt mine super venninder til resten av verden. Men det er oss som har ansvaret for å velge venner. Jeg må si jeg utrolig glad for å ha blogget. For da har jeg jo kommet i kontakt med mange flotte folk.

har ikke noe til over for folk jeg kjenner som sier ja vi må møtes en dag.... også skjer det jo aldri.... sier jeg bare jaja. Også driter jeg i dem som faktisk ikke gidder å gi noe innsats på tilpasse om å møtes... men bare sier å vi må møtes sånn at jeg kan få se gull ungen.

Også har vi de ''vennene som aldri har gitt kontakt før dem har blitt mamma, eller som er gravid'' ææææ klare ikke sånne folk. Som kommer diltenes etter. Å spess bekjente som får unge på pur faen og lurer karer til sengs. HUff.... Nei man må velge venner med omhue.... ikke minst være åpen og ærlig.

syns det er så kos følge med på bloggen din:) lenge siden sist....men følger med skjønner du. Du skulle bodd litt nærmere oslo. Så kunne du kommet på besøk.... Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg synes det å treffe folk via blogger er morro. Hvordan ellers skal man få kontakt med mennesker vis man ikke kjenner så mange. tihi

Stine

06.10.2010 kl.21:34

Håpe æ hjelpe litt på ensomheta din av og til! Du hjelpe iallefall på min! Det e mye i det du skriv, alle vil komme å dulle med lille, men ingen tenke på at lille har en mamma som e mye aleina..
Stine:

Ja, Stine du hjelpe på ensomheta. Eg skal prøve å komme oftere på besøk til dokker no :-)

Stine

06.10.2010 kl.22:43

Jippi! No som vi endelig e kommet oss hjem så e jo det litt lettere! :)
FRU WINTHER:

Så heldig du er da som har mange venner. Men i Oslo kan man jo ha et litt større nettverk. Jeg er litt redd for å møte folk jeg har møtt på nett. MEN om vi kommer til Oslo til sommeren så skal jeg møte deg, det er ganske så bestemt nå vertfall :) Hihi.

Det er SÅ mange som sier ja vi må no finne på noe en dag, å så blir det aldri noe.

Ingeborg

20.10.2010 kl.16:27

Jeg følte meg vel kanskje litt ensom i starten. Men det var nok mest min egen skyld, siden jeg skøy mange unna meg.

Nå følr jeg meg absolutt ikke ensom, har verdens beste venner jeg kan være med stort sett hele tiden :)

Skriv en ny kommentar

hits