... jeg venter ...

... på helgen. Det er nå torsdag, snart fredag. Og det betyr dåp. Mamma kommer i morgen på dagen, skal være her hele helgen. Gudmora til Eyla kommer også å skal være hele helgen her. ( min tante ).

På dagen i morgen skal jeg til frisøren, har ikke vært der siden leeenge før Eyla ble født. Da skal gudmor Ida passe snuppa. Tror jeg skal sende de på en trilletur så Ida kan bli kvitt litt av det flesket sitt ;) ( som hun da skryter på seg å ha). Så blir det en tur til byen for å finne seg klær til dåpen. Med en bolledeig hengende på magen så er det ikke så lett, må prøve alt av klær før jeg kjøper.

En gledelig nyhet er at jeg får penger til uken. Lånekassen har vært snill med meg til slutt, etter mange telefoner og til slutt fikk jeg en unnskyldning av de. Det fortjente jeg.

Nå skal jeg sovelalle senga min. Natta alle sammen. Blogges etter helgen.

2 kommentarer

Ane - Mamma til Tomine

08.10.2010 kl.01:32

Så bra at du får pengene fra lånekassen! :) Her ringer jeg 2 ganger i uken ca for å få fortgang i ting. Fikk beskjed om at jeg skulle få svar idag men fikk ikke svar. Så jeg ringte di, å da fikk jeg til svar at det kom til å ta ca EN UKE til.. ARG
Lykke til med dåp og kjoleshopping=)

Skriv en ny kommentar

hits